Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (2.52 secunde)
Stirile ProTv: INGE LEHMANN. Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste.
Stirile Pro TV : Ce risca elevii care vor sa copieze la BAC cu ceasuri inteligente sau ochelari cu bluetooth. Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze.
Dolce Sport lanseaza aplicatia integrata Dolce Sport, dedicata fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmari live, de pe orice dispozitiv, competitiile transmise de Dolce Sport TV si toate stirile importante din sport.
La BBC News, a aparut un hub pentru stirile si informatiile provenite de la publicul larg, in cadrul carora informatiile adunate sunt verificate cu instrumentele clasice ale jurnalismului â€" contactul telefonic sau intervievarea martorilor.
Stirile Pro TV informeaza: iLikeIT. China, tara care copiaza absolut orice, la preturi de nimic. Cum arata o replica Apple Watch sau Porsche Macan De la o carcasa de telefon la o masina de lux, orice poate fi copiat in China.
Pentru ca citesc o stire cum niste IT-isti vor sa produca un soft pentru epoca post-adevar care sa ne salveze de stirile false, de propaganda.
STIRILE PROTV informeaza: Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate.
Dar, cu hartuirea din mediul digital, stirile false, isterizarea multimilor, ne intrebam daca nu cumva am creat un monstru scapat de sub control, deplange el, observand cu amaraciune etalarea vietii private pe retelele de socializare si preponderenta credintelor in detrimentul cunoasterii.
De ce au luat amploare stirile false? Cateva sfaturi pentru consumatorii de presa, intr-un Ghid de validare si verificare a informatiilor, redactat de Ella Nica - Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP).
Imagineaza-ti o lampa inalta, contorsionata, din fier forjat, la lumina careia, seara, dupa ce te intorci de la serviciu istovit, asezat pe un fotoliu, citesti ziarul pentru a afla stirile de peste zi.
De la orele 22:00, incepand de luni si pana miercuri, ascultatorii sunt asteptati de Rebeca Walter, Traian Maicanescu, si Eveline Pauna. STIRILE DE LA FARA ZECE sunt prezentate de Anda Miclea si Iulia Parlea. Sursa: miscareaderezistenta.ro
Problemele de la serviciu (noii sefi vor sa tabloidizeze stirile televiziunii) sunt dublate de singuratate: au trecut vreo 5 ani de cand Bridget l-a parasit pe Mark si de atunci nu a mai avut nicio relatie.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Stirile Pro TV :
Stirile Pro TV : Sarea ascunsa din alimente. Cum au ajuns romanii sa manance de trei ori mai mult decat media normala Cand e prea multa, sarea in bucate nu mai e nepretuita, ci daunatoare.
Nu de putine ori, stirile care acapareaza ordinea zilei sunt cele care fac referire la lipsa unor medicamente pentru anumite categorii de bolnavi sau despre amanarea la plata a unor drepturi banesti obligatorii cuvenite unor persoane cu dizabilitati.
Iar dimineata, copiii vin si iau apa si busuioc si trec pe la gospodarii care vor sa isi boteze casa si animalele din batatura. In schimb, primesc dulciuri si bani. Sursa: Stirile PROTV
Aceasta poate contine indulcitori, fie naturali, fie artificiali. De asemenea, mierea se ingroasa cu AMIDON, GELATINA sau chiar CLEI DE OASE. Sursa: stirile.rol.ro
Stirile Pro TV : 70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta:
google-analytics.com