Stirile Pro TV : Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit

Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
Femeia avea 6 copii si nu era la prima operatie estetica: isi pusese implanturi mamare, in urma cu 3 ani, la aceeasi clinica privata.
Vineri dimineata, tanara a intrat in stop cardio-respirator. A fost imediat resuscitata, insa dupa aproape o zi in care a respirat cu ajutorul aparatelor, inima ei s-a oprit.
Necropsia programata pentru ziua de luni ii va lamuri pe medici cu privire la cauza exacta a mortii. Familia vrea sa depuna plangeri la ministerul sanatatii, si la colegiul medicilor.
Femeia avea 6 copii cu varste intre 3 si 12 ani. Dupa ce a facut operatia de marire a sanilor, tanara a ramas imediat gravida, contrar recomandarilor medicale. Este posibil ca sarcina sa fi provocat complicatii la nivelul sanilor ce suferisera operatia plastica de marire. Dupa ce l-a nascut pe ultimul, pentru a-si remodela sanii s-a adresat medicului care o mai operase de doua ori, fara probleme. Nimeni nu se gandea, insa, la aceasta rasturnare de situatie.
"Totul a decurs normal. Astazi (vineri) dimineata a survenit un accident sa spunem, in care a aparut o stare de convulsii si ca urmare a faptului ca in clinica nu exista modalitati de a investiga de ce au aparut, atunci am solicitat salvarea", a declarat chirurgul.
Femeia a fost transportata de urgenta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi si a fost internata la terapie intensiva, unde i s-a acordat primul ajutor. Cum starea ei se agrava, iar medicii au descoperit un edem cerebral, a fost transferata la Spitalul de Neurochirurgie.