Cautare

4054 de rezultate pentru "stirile alfa pitesti de azi" (2.69 secunde)
Un secol de teorie a Relativitatii (Autor: ... Cum s-a ajuns la ea, ce controverse sunt azi, la o suta de ani de la elaborarea de catre Einstein a teoriei Relativitatii?
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare.
Azi, o doamna/domnisoara, a scris pe blogul meu un comentariu la o postare de-a mea DE CE, AZI, RELATIILE NU MAI TIN?, postare, in cadrul careia, mi-am prezentat parerea vis-a-vis de graba sau usurinta cu care multe dintre femeile de azi accepta sa intre intr-o relatie de la care sa mai aiba si asteptarea sau pretentia de a fi serioasa si de durata, cu diversi ciumpalaci si mitocani cu care REZONANTA SPIRITUALA este aproape zero si de la care, chiar nu poti avea nicio pretentie.
Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV. In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni.
Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca zilele acestea ne-au adus in fata foarte multe scandaluri care, crede el, sunt menite a fi discutate vremelnic si uitate "de urgenta" in vederea alegerilor din toamna.
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit în jos, la sfârsitul saptamânii trecute, estimarea privind cresterea economica a tarii noastre pe anul viitor. ... În plus, deficitul de cont curent a ajuns la 16% din PIB, fapt care se va reflecta în scaderea investitiilor directe si indirecte.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Stirile TVR: Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
google-analytics.com