Cautare

61 de rezultate pentru "srr" (2.98 secunde)
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare.
Executivul vrea o comisie de ancheta pentru SRR si SRTV Mai mult, conducerea TVR a pregatit si niscaiva acari Pauni, anuntand deja ca, "pentru unele nereguli” sesizate in jurnalele de stiri prezentate la postul national de televiziune, vinovatii vor fi penalizati iar printre victime se va numara si seful Redactiei de stiri.
Deputatul independent Lavinia Sandru a declarat ieri ca va inainta o adresa presedintilor Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor cu privire la activitatea Comisiei de ancheta a SRR si SRTV.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a hotarat ieri ca raportul SRR si SRTV sa fie discutat intr-o sedinta a Birourilor reunite ale Senatului si Camerei.
Presedintia a anuntat ieri ca nu-si va desemna reprezentanti in Consiliile de Administratie ale SRR si SRTV, apreciind ca aceste institutii sunt puternic influentate de factorul politic.
„Responsabilitatea pe care mi-am asumat-o in calitate de co-initiator al noii legi de organizare si functionare a SRR si SRTV, precum si celelalte proiecte pe care intentionez sa le sustin ca deputat al PNL si presedinte al Comisiei de Cultura ma pun in imposibilitatea de a-mi indeplini misiunea de euroobservator“, sustine Turcan.
Numai un acord politic Putere-Opozitie este o garantie de echilibru, stabilitate si servire a interesului public autentic de catre SRR si SRTV.
Noua Lege prevede si ca membrii Consiliilor de Administratie ale SRR si SRTV nu au voie sa indeplineasca functii in structurile de conducere a partidelor, sa fie membri ai Parlamentului sau Guvernului, sau sa fie in structurile de conducere a acestora.
Evaluand documentatia depusa de catre SRR, Comisia de Analiza constituita la nivelul LPF a constatat ca aceasta indeplineste toate conditiile de calificare specificate in anuntul mentionat si, pe cale de consecinta, oferta Societatii Romane de Radiodifuziune a fost desemnata castigatoare.
Presedintia a refuzat sa-si numeasca reprezentantii in Consiliile de Administratie ale TVR si SRR. ... Prestatia TVR si SRR din ultimul timp o dovedeste.
Presedintia a refuzat sa-si numeasca reprezentantii in Consiliile de Administratie ale TVR si SRR. ... Prestatia TVR si SRR din ultimul timp o dovedeste.
In spiritul si legea impusa direct sau indirect de presedintele Traian Basescu, democratii au solicitat partidelor parlamentare sa renunte la constituirea CA pentru SRR si TVR si sa-si dea acordul cu numirea de directori interimari pana la finalizarea viitoarei legislatii in domeniu.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
Parlamentarii din PD si PNL vor depune luni la conducerile celor doua Camere legislative propunerea de hotarare pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRR si SRTv, fiind stranse toate semnaturile necesare.
Comisia pentru cultura a Camerei a avizat favorabil ieri, cu unanimitate de voturi, initiativa legislativa pentru modificarea Legii de organizare si functionare a SRR si SRTv, depusa de chestorul Hunor Kelemen (UDMR).
“Fie Traian Basescu a mintit cand a spus ca este vorba de o intoxicare, fie nu stie ce se intampla despre propria sa curte“, a spus Corlatean, referindu-se la declaratiile sefului statului pe tema acuzatiilor de incercare de schimbare a conducerii SRTV si SRR.
Plenul Parlamentului a aprobat ieri constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii SRTv si SRR, cu 184 de voturi “pentru“, 42 de voturi “impotriva“ si 66 de abtineri.
Cu aceeasi ocazie, presedintele semnala ca sunt "restante" pe care Executivul trebuie sa le rezolve, intre care modificarea Legii SRR si SRTV, elaborarea Legii administratiei locale, a Legii de finantare a partidelor si a celei privind desfiintarea duty-free-urilor.
In mod transparent, translucid sau opac, asistati sau nu de juristi, convocati cu 24 de ore sau cu 24 de minute inainte la audieri, membrii conducerii SRTV si SRR trebuie sa raspunda pentru servilismul si lipsa lor de profesionalism, inclusiv pentru modul in care au cheltuit fiecare ban public deoarece numai asa putem spera ca cei care ii vor inlocui vor administra, "transparent si legal”, respectivele institutii.
Un grup de zece fosti si actuali salariati ai SRTV sunt audiati timp de doua zile la Comisia parlamentara de ancheta a activitatii SRR si SRTV, patru dintre acestia prezentandu-se ieri in fata parlamentarilor.
google-analytics.com