Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (8.09 secunde)
de la politica la sport, amintiri din dulcele Iasi..., marinarie si nemultumirile nepoatei legate de body-guarzii care o insotesc. ... cu masura, in sensul ca a recunoscut ca nu se prea pricepe la acest sport, preferand sa joace table.
Totul depinde de cat de mult sunteti sudati ca pereche.In acest an nativii necasatoriti isi pot intalni perechea fie in sala de sport, in drumetii sau, daca nu practicati niciun sport, pur si simplu pe strada.
De asemenea, in cazul in care face tratament cu insulina, inainte de a face sport, nivelul glicemiei trebuie sa fie cel putin 100 mg/dl. ... Nu trebuie sa faci neaparat sport de performanta.
Un alt caz reclamat de PSD este cel al construirii unei sali de sport omologate pentru jocurile olimpice in comuna Tepu.
"Joi dimineata ii dam afara fara sa clipim", a aratat senatorul PD Radu Berceanu, invocand faptul ca "politica, in general, este un sport de echipa, iar parlamentarismul, in special, este cu atat mai mult un sport de echipa".
Oficialul Stelei si-a cerut iertare fata de politicieni si fata de oamenii din sport pe care i-a suparat sau jignit de-a lungul timpului: ... Imi cer iertare si tuturor oamenilor de sport pe care i-am suparat, dar si procurorilor pe care i-am jignit.
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
De asemenea, a fost reparata sala de sport. ... Nu am reusit, din pacate, sa fac o sala de sport, cu toate ca proiectul a fost deja depus", a mentionat Valer Iosif Muresan.
Potrivit RAJA Constanta, conducerea societatii a hotarat deschiderea unei noi casierii in Cumpana, pe strada Alimanisteanu, in incinta Salii de Sport, la parter, pentru a raspunde sutelor de solicitari primite in ultimele luni din partea locuitorilor din comuna.
"De unde nu prea mai erau bani pentru sport, acum a venit si problema cu banii de la Loterie. ... Octavian Belu a ocupat functiile de consilier de stat la Administratia Prezidentiala (intre 2005 si 2006) si de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport (intre 2006 si 2009).
Drept urmare, se declara si el un impatimit al unui sport, nu extrem, dar de renume, si anume fotbalul. Jucand pe post de atacant, Stan nu poate lipsi de la nici un eveniment sportiv, de la care nu pleaca niciodata cu mana goala.
Numai simpla mentionare a pretului salilor de sport este suficienta pentru ca ascultatorul sa ciuleasca urechile. Salile de sport si costul acestora a fost recent motiv de rafuiala intre cei doi.
"Din pacate, intr-o societate in care tehnologia informatiei s-a dezvoltat fulgerator, copiii prefera sa joace jocuri video, sa navigheze pe Internet sau sa se uite la televizor, in loc sa practice un sport sau exercitii fizice.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. Fosta atleta a promovat proba scrisa, apoi a sustinut proba orala, ambele desfasurandu-se la Bucuresti, la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST).
In politica, la fel ca si in sport, este interzis sa iti desconsideri oponentul Deputatul PSD Adrian Nastase sustine ca politica se aseamana si cu sportul, iar in ambele domenii este interzis sa iti subestimezi oponentul, drept urmare la alegeri nu se asteapta ca USL sa castige bazandu-se pe votul de blam contra PDL.
Organigrama Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj a suferit modificari zilele trecute. ... Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv.
Anul acesta, Primaria Municipiului Mangalia va organiza revelionul in noua sala de sport a Liceului Teoretic "Callatis”, care are o capacitate de peste 500 de locuri.
In container s-au gasit 19.900 camasi, 2.100 de pantaloni-sport, 680 de costume-sport, 6.800 de tricouri si peste 20.000 de accesorii de telefoane mobile.
Intre datornici se afla cateva firme cunoscute din judet, dar si un club de fotbal - Sport Club Minerul Jilt, care inregistreaza obligatii bugetare restante in valoare de peste noua miliarde de lei vechi. Sport Club Minerul Jilt administreaza echipa de fotbal divizionara C Minerul Matasari.
Potrivit datelor oferite de AVAS, autoritatile au inceput executarea silita a SC Hagi Sport SRL, firma lui Gheorghe Hagi, pentru datorii la plata contributiei la asigurarile de sanatate in valoare de...
google-analytics.com