Nastase (USL): Este frustrant sa tot primesti reprosuri pentru lipsa de programe, in contextul in care prezentam cate unul in fiecare luna
Ziare.com informeaza: Nastase: In politica, la fel ca si in sport, este interzis sa iti desconsideri oponentul
Deputatul PSD Adrian Nastase sustine ca politica se aseamana si cu sportul, iar in ambele domenii este interzis sa iti subestimezi oponentul, drept urmare la alegeri nu se asteapta ca USL sa castige bazandu-se pe votul de blam contra PDL.
"In politica, la fel ca si in sport, este interzis sa iti desconsideri oponentul. In ceea ce ne priveste, USL este constienta de forta adversarului nostru, de metodele sale specifice (incluzand, aici, de dragul polemicii, si votul prin corespondenta), precum si blatul pe care il practica cu arbitrii democratiei", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.
Liderul social-democrat precizeaza ca nimeni nu se asteapta ca USL sa castige pe baza antipatiei fata de PDL, ci pe baza propriilor programe.
"Nimeni din USL nu se asteapta ca echipa noastra sa primeasca un vot unanim din partea romanilor, doar pentru ca acel vot va fi un unul de blam la adresa PDL. Tocmai de aceea, am inceput sa ne prezentam propriile viziuni, alternative, pentru sectoarele si domeniile strategice ale Romaniei", mai sustine liderul social democrat.
Cu toate acestea, Adrian Nastase acuza ca "Programe care, din diverse motive, au fost ignorate atat de media, cat si de public, profund dezinteresat sa se intereseze sau sa ne asculte atunci cand vorbim de politicile pe care le vom oferi in 2012. Este frustrant, sa stii, sa tot primesti reprosuri pentru lipsa de programe, in contextul in care prezentam cate unul in fiecare luna", a conchis Adrian Nastase.