Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin" (2.62 secunde)
Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declarat, duminica, primarul general Sorin Oprescu.
Primarul General, Sorin Oprescu, a vizitat santierul de la Pasajul Basarab. ... In rest, mergem inainte si am inceput, dupa cum puteti vedea, amenajarea spatiilor verzi de sub pod", a declarat Sorin Oprescu.
Sorin Ovidiu Vantu, a anuntat oficial, luni, in aceeasi conferinta de presa ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatal ei nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere.
Pasajul Basarab e sigur in proportie de 100% Pasajul Basarab este 100% sigur pentru trafic, a declarat, duminica, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. ... Sorin Oprescu a afirmat ca duminica, in intervalul orar 6,00-10,00, au trecut pe pod 4.000 de autoturisme si tramvaie.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mers azi, conform Mediafax, la centrul de monitorizare a traficului din Soseaua Oltenitei nr. ... In replica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus:
Pasajul Mihai Bravu va fi gata la primavara Pasajul suprateran Mihai Bravu-Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2012, a anuntat joi primarul general, Sorin Oprescu. ... In primele patru luni ale anului urmator pasajul va fi gata", a declarat primarul general Sorin Oprescu.
Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, asteptand sa vina un milion de oameni la stadion, care va ramane deschis pana dupa miezul noptii.
Sorin Oprescu da chix din nou: ... Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", spunea in urma cu o luna, pentru B365.ro, Madalin Dumitru, directorul general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, in continuarea declaratiilor lui Sorin Oprescu.
Un fel de Donald Trump mai mic Potrivit directorului Directiei Impozite si Taxe, Sorin Marcu, daca anul trecut o persoana fizica (o femeie) detinea recordul de proprietati - 14 in total, dispuse peste tot in Craiova - anul acesta, recordul a fost imbunatatit de un barbat, care are pe numele lui 15 apartamente.
Mi s-au cerut 100.000 € pe luna sa nu apara Primarul General a fost intrebat de un consilier general despre articolul aparut luni in ziarul Evenimentul Zilei, "Sorin Oprescu, nasul mafiei spitalelor bucurestene".
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
"Lucrarile la Centrul Istoric al Capitalei vor fi incheiate pana la 15 octombrie, insa zona este pregatita pentru evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului, programate vineri, sambata si duminica", anunta pe 15 septembrie Sorin Oprescu, citat de agentia NewsIn.
Hala Matache vandalizata de hoti Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a cerut duminica primarului general, Sorin Oprescu, sa protejeze monumentul istoric de actele de vandalism din ultima perioada si sa recupereze obiectele furate.
Primarul general Sorin Oprescu vrea ca, in urmatorii 10 ani, sa inchida asa numitul "inel median" al Capitalei. ... Sau asa numita autostrada suspendata a primarului Sorin Opresscu.
De altfel, primarul general, Sorin Oprescu, spunea la realegerea sa din 10 iunie ca primul proiect de care se va ocupa acum, cu Consiliul General ce nu ii va mai fi ostil, va fi autostrada suspendata.
Este extrem de important ca Bucurestiul sa devina capitala la Dunare Primarul general Sorin Oprescu a declarat luni, la Conferinta Europeana a Oraselor si Regiunilor Dunarene, ca este extrem de important ca Bucurestiul sa devina capitala la Dunare, jucand totodata un rol central in atingerea obiectivelor de cooperare regionala ale Uniunii Europene.
Primul tronson al bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, finalizat in iulie Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi stadiul lucrarilor la bulevardul "Diametrala nord-sud Buzesti-Berzei-Uranus". ... Acum sunt aproape finalizate lucrarile la retelele edilitare si se mai lucreaza la carosabil si la calea de rulare a tramvaiului" , a declarat Sorin Oprescu.
Afla unde si cand Primarul Sorin Oprescu promite o noua sala polivalenta si olimpica de pana la 12.000 de locuri. ... E olimpica si in acelasi timp polivalenta pentru ca e pregatita si pentru evenimente", a declarat Sorin Oprescu la Romania TV.
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, a facut la Seini, judetul Maramures, o demonstratie de intretinere/reparatie a unei strazi (strada Conacului), printr-o tehnologie noua, cu un cost scazut si durata de executie foarte rapida.
google-analytics.com