Cautare

683 de rezultate pentru "show" (2.91 secunde)
- Ce vedete din lumea politicii, a show-biz-ului si a sportului achizitioneaza piese de mobilier de la Exotique? ... Au venit la Exotique si vedete din show-biz:
Acum, multe vedete din show-biz-ul romanesc ii calca pragul magazinului, iar Cristina le da multora dintre ele sfaturi legate de vestimentatie.
Graba cu care a incercat sa-si oblojeasca orgoliul ranit prin anuntarea triumfala a infiintarii unui post TV care va sparge toate rattingurile, ingropand concurenta (“in fiecare seara, voi face EU un talk-show!“) este semnul limpede al plansului in pumni, al incercarii de a-si gasi un debuseu spre viata publica din care se simte alungat.
Sa fie acesta semnalul ca ostilitatile incep sa se stinga, deci Alianta a aflat ca a batut recordul la numarul de show-uri televizate?
Rusia s-a lasat cu greu induplecata (sau a fost doar un show mediatic?...) sa accepte, dupa 1 ianuarie 2007, produse din carne provenind din tarile Uniunii care va include Romania si Bulgaria.
pentru ca, vezi Doamne, gradul de dificultate este prea mare. Talk-show-uri peste talk-show-uri, reportaje peste reportaje, toate despre bau-baul reprezentat de noul Cod Rutier care da de furca soferilor.
In acest timp, in alte tari, televiziune dedica spatii largi de emisie unor game variate de reportaje si talk-show-uri care trag adevarate semnale de alarma cu privire la poluarea accentuata si a diverselor posibilitati de a incetini acest proces ireversibil al incalzirii globale.
Printre cortuletele de campanie, portavocile pe patru roti, racnind sloganuri electorale, banere si afise electorale de care nu poti scapa nici sa vrei, talk-show peste talk-show in care se macina evident tot electorale, nu s-a strecurat niciun semn care sa aiba legatura cu marcarea acestei zile.
- Ce prieteni ai din show-biz? - Am fost coleg de facultate cu jumatate din show-biz (ma refer la lumea presei, la cei care lucreaza in agentii de publicitate).
"Soptitoru’ de Pacate" al carui realizator a fost Doru Octavian Dumitru, s-a bucurat si de aportul Trupei de Acrobatie D.O.D., "Glezne de rama" (care s-a bucurat de succes pe Litoralul Marii Negre, spectacolul "One Man Show" (in care a aparut doar el, surprinzand din nou publicul care la sfarsitul show-ului pleca cu starea de bine si de bucurie pe care comicul a obisnuit publicul).
Fiind un videoclip de imagine, el se constituie ca un fake show cu multe personaje. ... a ajuns la 52 de kilograme datorita unui stil de viata sanatos, dar si a sportului sustinut de un antrenor, Stelian, datorita caruia si alte vedete din show-biz au invins in lupta cu kilogramele.
- Ai fost la show-uri peste hotare. Exista o diferenta intre show-urile de la noi si cele de afara? - Sigur ca da, mai ales in ceea ce priveste organizarea.
- Ce show ai pregatit pentru finala? ... Cu siguranta vom incerca sa ofertam un pachet complet, piesa, voce, show. Toate sunt desprinse dintr-o poveste de dragoste, exprimata simplu, direct si fara a se rosti acest cuvant.
Show total pentru echipa lui Hagi, victorie mare pentru play-off Liga 1, sezonul 2021-2022 Etapa a 23-a, restanta Marcatori: Alghoul 26 pen., Holzmann 78 / Jefte 13 pen., 83, Iancu 18, Grameni 28, Nedelcu 55, Petre 74, Boboc 80, Moldoveanu 86 Echipele de start:
Fanii din toata tara au stat cu ochii pe retelele de socializare, acolo unde au aparut o multime de imagini de la nunta lui Emi de la Noaptea Tarziu cu Madalina. De la petrecere nu puteau lipsi, desigur, Cuza si Cucu, care au facut show!
Cele mai avansate gadgeturi sunt dezvaluite zilele acestea in Las Vegas, la Consumer Electronics Show 2024. Evenimentul ofera o viziune asupra viitorului apropiat.
Doua din cele patru fete, mai mult dezbracate decit imbracate, au avut serios de suferit intrucit formatia a trebuit sa-si prelungeasca show-ul in ciuda frigului intrucit nu venea Nastase.
Principala provocare a urmatoarei perioade, pentru mine si pentru noua echipa de conducere, este sa demonstram ca ceea ce am facut la Congres nu a fost doar un exercitiu democratic - si a fost, nu a fost doar un exercitiu mediatic - si a fost un mega-show mediatic, ci o schimbare structurala, o schimbare profunda.
Sala Palatului Copiilor din Capitala s-a dovedit neincapatoare pentru delegatii si invitatii la Conferinta municipala Bucuresti a PSD. Iliescu, care a condus lucrarile Conferintei, a intrat in sala insotit de Adrian Nastase, cei doi lideri fiind aclamati indelung de catre delegati.
Vineri, in cadrul emisiunii "Talk show Monitorul " de la Radio Fix, acesta a declarat ca detine informatii potrivit carora cinci patroni botosaneni de societati producatoare de alcool si bauturi spirtoase ar fi strins 100.000 euro, bani destinati citorva liberali de frunte si viitorului prefect, pentru a nu le controla unitatile si a fi lasati sa isi desfasoare linistiti afacerile.
google-analytics.com