Ce faci atunci cand ai decis ca parul lung nu e pentru tine si ca tunsorile bob sau asimetrice sunt cele care ti se potrivesc cel mai bine, dar ai vrea totusi sa faci o schimbare?
Daca aveai impresia ca din parul scurt nu ai cum sa faci o coafura interesanta si care sa intoarca privirile celor din jur, te provocam! Descopera 5 tutoriale de coafuri pentru parul scurt:

1. Coc simplu, de mare efect
Potrivit si pentru parul lung, dar si pentru cel scurt, acest coc arata extrem de elegant si de stilat, dar poate fi purtat oriunde, fiind potrivit si la munca.

2. Bucle razlete, pentru parul bob
Aceasta coafura e cel mai bun raspuns pentru o zi in care esti complet nemultumita de faptul ca tunsoarea ta bob nu are foarte mult volum. Mai mult, transforma cea mai linistita tunsoare intr-una extrem de sexy!

3. Mai mult decat o coada de cal: bentita impletita
Impletiturile nu sunt rezervate doar pentru fetele cu păr lung! Si, cu aceste codite impletite in forma unei bentite, o simpla coada de cal devine...o coafura nonconformista si foarte usor de pus in practica!

4. Impletitura "cascada" pentru un bob scurt

Dureaza doar cateva minute, cere putina indemanare, dar rezultatul este unul de-a dreptul spectaculos! In plus, e foarte populara!
Vezi cat de simplu e sa o pui in practica!

5. Coafura "cusuta"

E putin mai complicata, dar rezultatul merită efortul, cu prisosinta! Reprezinta, de fapt, folosirea unei bucati de ata -de preferat viu colorata - la fel cum ai face cu o agrafa!!
Incearc-o si va deveni unul dintre trucurile tale favorite pentru o coafura relaxata, dar foarte interesanta!
sSursa: thegloss.com; sursa foto: theglamourai.comt