Cautare

3556 de rezultate pentru "serban nicolae" (3.13 secunde)
Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va propune conducerii partidului sa solicite infiintarea unei comisii parlamentare pe tema suspendarii presedintelui si a estimat ca votul in plen asupra suspendarii ar putea avea loc in aprilie.
Una dintre locatii le-a placut celor de la ARIS, pentru ca terenul este plat, are utilitatile aproape si are deschidere atât la un drum european, cât si la calea ferata", a declarat primarul Nicolae Stancioi.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
'Serban Huidu s-a nascut in Bucuresti, dar nu se lauda cu asta. ... In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
Audiobook-ul, realizat in colaborare cu Serviciul Patrimoniu Cultural si Arhive, apare in colectia Fonoteca de Aur, seria Spectacolul poeziei, prezentat de Titus Vijeu, cu o evocare de Andrei Serban.
Senatorul Serban Nicolae mentioneaza si el: ... In aceeasi nota cu Serban Nicolae, dar mai transant, este senatorul Sorin Oprescu: ... Indragostiti de antichitati Senatorul Serban Mihailescu este impatimit dupa antichitati.
PSD se revolta Amendamentul, propus de senatorul UDMR Gyorgy Frunda, a generat revolta vicepresedintelui comisiei, senatorul PSD ßerban Nicolae. ... "Nu o sa gasiti acte facute de Ion Iliescu prin care sa se exercite influenta asupra Securitatii pentru a exercita activitati represive", a sustinut Nicolae.
In conditiile in care senatorul PSD Serban Nicolae avertizeaza cu eventualitatea contestarii, dupa adoptarea de catre Parlament a legii votului uninominal, reprezentantul PC Sergiu Andon ii acuza pe social-democrati de "pozitie duplicitara".
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat joi, ca, in eventualitatea in care s-ar vacanta functia sa, prin plecarea la Curtea de Conturi, PSD va propune, conform Regulamentului, un candidat la sefia Senatului, care ar putea fi Mircea Geoana, Doru Ioan Taracila sau Serban Nicolae.
Nicolae Anastasiu, professor emeritus; ... Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti; ... Serban Foarta, scriitor;
Aici, fostul viceprimar PNL a fost inlocuit cu social-democratul Nicolae Crivineanu. Mai departe, exista asteptari ca si primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (PSD), sa initieze o hotarare de consiliu privind inlocuirea adjunctului liberal Robert Serban (foto) cu un pedist.
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Targul acesta mi se pare ok", ne-a spus Cristian Gabriel Serban.
Senatorul PSD ßerban Nicolae a anuntat ca si-a inaintat in mod oficial demisia din functia de euroobservator la Parlamentul European. ... ßerban Nicolae nu este singurul euro-observator PSD care a decis sa-si reia activitatile de parlamentar la Bucuresti, deputatul Titus Corlatean luand o hotarare similara.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a avut un discurs senzational la dezbaterea motiunii de cenzura. ... Domnul Serban Nicolae:
Sa nu va suparati pe mine, nu am intalnit nicaieri in lume, in nicio ipostaza, o explozie care sa fie creat ceva, in afara de haos, a declarat Nicolae Serban, citat de Agerpres.
Serban Nicolae, reactie vehementa la condamnarea lui Dragnea: ... Senatorul PSD Serban Nicolae a oferit, vineri, pentru PSnews.ro, o reactie vehementa la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul 2012.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. ... Miercuri seara, cei 347 de delegati ai Organizatiei Municipale PSD prezenti in sala Teatrului Muzical l-au reales in fruntea partidului, la nivelul municipiului Galati, pe Dumitru Nicolae.
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
google-analytics.com