Cautare

330 de rezultate pentru "scolile" (3.03 secunde)
ADR S-V Oltenia a gestionat scheme de finantare ale caror beneficiari erau administratiile publice locale, Intreprinderile Mici si Mjlocii (IMM) sau chiar scolile.
"In prezent se afla in atentia noastra o hotarare de guvern, prin care se doreste ca societatii Romtelecom sa-i fie atribuit un contract pentru furnizarea de internet in toate scolile din Romania care nu au aceasta facilitate.
La 24 aprilie 1933, o Decizie a Ministerului Instructiunei, Cultelor si Artelor, elaborata la propunerea Ligii Navale Romane, instituia o Zi a Apelor "in una din Duminicile din a doua jumatate a lunei Iunie, pentru toate scolile din vecinatatea apelor si cu concursul asociatiilor culturale si sportive aderente la aceasta initiativa", cu scopul declarat de a da "o orientare in spiritualitatea si practicismul vietii locale".
Scolile si gradinitele de stat vor putea achizitiona pentru fiecare prescolar sau elev maximum un sfert de litru de lapte simplu, lapte cu ciocolata sau produse lactate precum branza si iaurtul, o parte din banii necesari urmand sa provina din fonduri UE.
Locatarii blocurilor trebuie sa ceara sfatul specialistilor In acest sens, in programele cuprinse de manualul pentru interventii in caz de urgenta, sunt prevazute si instruiri si aplicatii, in special pentru zonele aglomerate, cum ar fi scolile, institutiile publice, sau cartierele dens populate.
Ideile lui Porter stau la baza celor mai multe dintre actualele cursuri de strategie, iar teoriile pe care le-a dezvoltat sunt predate nu doar la Harvard Business School, ci, practic, la toate scolile de afaceri din lume.
Pentru drumuri judetene, se vor acorda 90 de miliarde de lei cu 20 mai multe fata de anul trecut, bugetul pentru scolile ajutatoare va fi si el suplimentat, iar la pentru Protectia Copilului s-au repartizat din start 356 de miliarde, astfel incat toti asistentii maternali vor primi anul acesta toate drepturile care li se cuvin, plus diferentele restante din anii trecuti.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a solicitat prefectilor, consiliilor judetene, inspectoratelor scolare si Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului sa monitorizeze si sa trimita lunar rapoarte privind aplicarea în scolile din întreaga tara a programului „Laptele si cornul“.
Finantarea UE este cuprinsa intre 0,10 si 1,38 euro/kg, iar solicitarile trebuie depuse la sediile APIA de catre consiliile judetene (in cazul produselor distribuite elevilor din clasele I - IV si prescolarilor cu program normal de patru ore din invatamantul de stat), dar si de scolile si gradinitele private.
Dar supermarketurile si scolile nu sunt singurele elemente care vând mai bine locuintele în Dolj. "Daca au de ales, oamenii prefera locuintele din preajma centrelor comerciale.
Dar supermarketurile si scolile nu sunt singurele elemente care vând mai bine locuintele în Dolj. "Daca au de ales, oamenii prefera locuintele din preajma centrelor comerciale.
Initial, ea a trecut în cerere si terenurile de la CN „Gheorghe Chitu“, Grupul Scolar „Ilie Murgulescu“, GS „Matei Basarab“, CN „Fratii Buzesti“, CN „Nicolae Titulescu“, Scolile nr.
In ceea ce priveste primariile si scolile, se va subventiona 60% din costul investitiei, dar nu mai mult de 300.000 lei pentru un sistem.
Primele institutii care ar trece in subordinea autoritatilor locale in perioada urmatoare ar fi spitalele, cele sapte centre medico-sociale din judet, scolile si Inspectoratul Scolar Judetean, dar si serviciile de pasapoarte, buletine de identitate si permise de conducere, conform lui Prioteasa.Investitii de 75 de milioane in 2009Suma pusa la bataie pentru investitii in acest an, aproximativ 75 de milioane de lei, provine din fondul de rulment (13,3 milioane de lei), credit intern in valoare de 19,5 milioane de lei si cea mai mare parte, de circa 42 de milioane de lei, o reprezinta alocatiile bugetare.
Un alt avantaj este acela ca scolile si spitalele nu vor cheltui nici un leu la bransare, a aratat Tusac, in timp ce Catalin Ivan a precizat ca facturile pe care mangaliotii le vor avea de achitat vor fi cu 30-35% mai mici.
Un alt avantaj este acela ca scolile si spitalele nu vor cheltui nici un leu la bransare, a aratat Tusac, in timp ce Catalin Ivan a precizat ca facturile pe care mangaliotii le vor avea de achitat vor fi cu 30-35% mai mici.
Guvernul a mai decis ca firmele vor putea deduce TVA, pana la 31 decembrie 2010, doar pentru masinile folosite la anumite activitati, precum taximetria si scolile de soferi ,sau utilizate in scop comercial in vederea revanzarii, dar nu si pentru autoturismele destinate exclusiv transportului rutier de persoane.
De asemenea, acesta ne-a mai spus ca, din cauza faptului ca scolile proprii ale companiei, din India, China si Danemarca, scot pe banda rulanta cadeti ce sunt direct angajati la ei, Maersk-ul nu mai are nevoie sa importe personal din alte parti ale lumii, si anume Ucraina, Rusia, Bulgaria si nu in ultimul rand Romania.
google-analytics.com