Cautare

5530 de rezultate pentru "scoli sanitare acreditate in constanta" (3.94 secunde)
Conducerea unitatii sanitare a depus la Consiliul Judetean (CJ) Dolj o solicitare în acest sens, iar consiliul a si aprobat ieri, printr-o hotarâre, solicitarea spitalului.Spitalul a depus în acelasi timp si un studiu de fezabilitate, în care arata ca externalizarea acestor servicii va duce la cresterea eficientei si calitatii serviciilor medicale oferite.
În urma unei „razii“ efectuate luni în spital, managerul a constatat ca activitatea mai multor compartimente din cadrul serviciului administrativ se desfasoara sub orice critica, motiv pentru care l-a demis pe directorul administrativ, Petre Iordache.
În urma unei „razii“ efectuate luni în spital, managerul a constatat ca activitatea mai multor compartimente din cadrul serviciului administrativ se desfasoara sub orice critica, motiv pentru care l-a demis pe directorul administrativ, Petre Iordache.
În urma unei „razii“ efectuate luni în spital, managerul a constatat ca activitatea mai multor compartimente din cadrul serviciului administrativ se desfasoara sub orice critica, motiv pentru care l-a demis pe directorul administrativ, Petre Iordache.
La numai trei ani de la înfiintare, OD Tehnic a reusit sa ajunga un nume în industria materialelor compozite din România.
Proiectarea constructiilor de locuinte care nu va respecta cerinte minimale cu privire la suprafata si confort va fi amendata cu sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de lei, potrivit proiectului Legii Locuintelor, publicat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.Legea Locuintelor prevede cerinte minimale pentru locuinte, precum accesul liber individual la spatiul locuibil, fara tulburarea posesiei si a folosintei exclusive a spatiului detinut de catre o alta persoana sau familie, spatiu pentru odihna, spatiu pentru preparare hranei, grup sanitar si acces la energia electrica si apa potabila, evacuarea controlata a apelor uzate ti a reziduurilor menajere.Legea impune ti suprafete minimale in functie de numarul persoanelor din familie.
Senatorii au respins ieri propunerea guvernului de crestere a salariilor judecatorilor, procurorilor si ale altor categorii de personal din domeniul justitiei cu câte 2%, în doua transe, pentru 2008.
Fermierii trebuie sa tina animalele, pe canicula, in spatii protejate de actiunea directa a razelor solare si care sa fie ventilate adecvat, iar controalele sanitar-veterinare sa fie programate la anumite ore, astfel incat sa se evite stresul suplimentar la animale, potrivit unor recomandari ale autoritatilor publice din domeniu.
Conditiile necorespunzatoare in care sunt nevoiti sa munceasca cei 200 de angajati ai ArcelorMittal Tubular Products, prezentate saptamana trecuta de liderul Sindicatului Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM), Gheorghe Tiber, au reprezentat obiectul controlului efectuat luni de catre inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro.
Ceea ce inseamna ca in cazul unei infectii cu aceste tulpini, antibioticele administrate nu-si mai fac efectul si ne aflam fara protectie exact ca inainte de descoperirea antibioticelor.
O "superbacterie a sexului" mai periculoasa decat SIDA Autoritatile sanitare americane avertizeaza ca au fost descoperite doua persoane infectate cu o noua bacterie a gonoreei. ... Superbacteria sexului, numita H041, a fost semnalata in Japonia in urma cu doi ani. Acum ea revine in actualitate in Hawai.
Odata cu intrarea in vigoare a Directivei UE nr.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declarative politica intitulata "Pentru pastrarea spitalelor de mici dimensiuni din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Activitatea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata " Prioritate pentru SANATATE, ca-i mai buna decat toate!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Stop infernului copiilor uitati!" pe care o puteti citi in continuare. Avand in vedere ca in Romania mai sunt peste 19 mii de copii care au o nevoie speciala de o importanta majora - nevoia de parinti!
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si autoritatile sanitare europene atentioneaza ca in SUA si Europa au fost identificate cazuri de gripa cu o tulpina AH3N2 care este usor diferita de cea din vaccinul existent si care poate da forme severe de boala, recomandandu-se totusi continuarea imunizarii.
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
google-analytics.com