Cautare

1051 de rezultate pentru "scandal clanul sportivilor" (3.76 secunde)
salariile bugetarilor cu 25% indemnizatia pentru cresterea copilului cu 15% indemnizatiile acordate membrilor Academiei Romane, membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si membrilor Academiei de Stiinte Tehnice din Romania cu 25% Cuantumul drepturilor reprezentand salarizarea in valuta si alte drepturi in valuta si in lei ale personalului trimis in misiune permanenta si respectiv temporara in strainatate cu 25% Cuantumul drepturilor specifice pentru activitatile desfasurate in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala cu 25% ajutorul de somaj cu 15% salariile preotilor cu 25% renta viagera a sportivilor cu 25% compensatia lunara pentru chirie cu 25% salariile angajatilor BNR, CNVM, CSSPP si CSA cu 25% cuantumul brut al pensiilor cu 15% (valoarea punctului de pensie scade la 622,9 lei) cuantumul sprijinului material acordat urmasilor membrilor Academiei Romane si urmasilor membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania cu 15% ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor indemnizatiile prevazute de Legea nr.
"Am fost de accord cu amendamentul care mentinea rentele viagere ale sportivilor, sper ca sunt in asentimentul colegilor din PDL care au votat si le multumesc", a spus liberalul Mihaita Calimente.
Asa se face ca forma finala a proiectului de buget, prezentata in sedinta de ieri a consiliului local, prevedea o suplimentare de 233.000 de lei pentru Directia de Urbanism, in vederea achizitiei de tehnica de calcul performanta, dar si 50.000 de lei pentru organizarea Galei sportivilor craioveni.
"Am stabilit cateva puncte de strategie imediata, colaborarea stransa cu COSR in vederea participarii Romaniei la JO de la Londra, urmata de stabilirea unei strategii pe termen lung, introducerea in scoli a cate trei ore de eductie fizica pe saptamana, iar in gradinite cate 30 de minute de motricitate si coordonare pe zi, reforma legislativa si reconversia profesionala a sportivilor.
Promovarea valorilor romanesti pe plan international s-a facut de multe ori prin intermediul oamenilor de stiinta, a sportivilor si a oamenilor de cultura.
Suma ramasa la dispozitie - 1,5 miliarde, va fi utilizata in valori orientative, intre activitatile prevazute la acest capitol aflindu-se organizarea Expo Flora - 300 milioane, asigurarea sunetului si a prezentarilor la scena din Piata 25 Octombrie - 20 milioane lei, campania publicitara in presa scrisa, la radio si televiziunea locale - 200 milioane, spectacol de fanfara si majorete, respectiv premiile sportivilor - 100 milioane lei.
Potrivit unui reprezentant al Federatiei Romane de Fitness, demersurile pe aceasta piata s-au inceput acum doua luni, pentru ca acolo renumele si notorietatea sportivilor romani este mare si am primit numai semnale pozitive.
Sportivii platesc prime mai mari Pentru unele categorii profesionale, precum cea a sportivilor, nu existau asigurari de sanatate. Exista insa o oferta de asigurare, cu doar 40 de euro pe luna, datorita careia acestia pot dormi linistiti.
Le vom da sportivilor nostri cate 200-300 de lei sa mearga la salile sau bazinele private sa se antreneze?"- a adaugat senatorul Valeca manifestandu-si totodata nedumerirea fata de modul haotic in care se actioneaza in cadrul Guvernului.
Va avea 1.800 de locuri", a explicat Oprescu, dupa care a luat-o pe scari pana la spatiul destinat sportivilor.
Cred ca diferenta a fost facuta de procentajul aruncarilor si de determinarea sportivilor nostri, care au luptat pana la capat", a spus Toma, conform Totalbaschet.ro.
Antrenorii au fost avertizati sa le transmita sportivilor sa aiba grija cu ceaiurile pentru slabit, dar au aflat si despre pericolul carnii de pui injectata cu hormoni.
Compania Puratos este deja la al doilea eveniment dedicat sportivilor, deoarece "apreciem sportivitatea si stilul de viata echilibrat si sanatos si ne onoreaza asocierea cu nume importante din sport.
Reunindu-i pentru prima data sub aceeasi cupola pe cei trei campioni mondiali intr-un regal de patinaj artistic, Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel si eternul sau rival, Brian Joubert, alaturi de numeroase alte figuri importante ale patinajului mondial, Kings On Ice promite publicului roman o noua experienta fascinanta, Edvin Marton fiind si de aceasta data alaturi de campionii ghetii, acompaniind unele dintre cele mai spectaculoase evolutii ale sportivilor pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius.
Daniel Antici se ocupa de pregatirea sportivilor de la CS Washi Craiova impreuna cu Simona Cojocariu. Romania a urcat pe podium in clasamentul pe natiuni, la numarul de medalii castigate, alaturi de tara gazda, Polonia, si de Rusia.
"A fost un turneu puternic, iar cele patru medalii obtinute nu fac decat sa confirme valoarea sportivilor craioveni", a spus ieri antrenorul Liviu Nicoli.
Brandusoiu a adaugat ca deplasarea sportivilor la concurs s-a facut cu un efort financiar din partea clubului: "Si de data aceasta am dat de la noi 4.500 de lei si investim in acesti copii.
Londra 2012, saritura cu prajina, marele Serghei Bubka e fan Romania la JO 2012 Serghei Bubka, campion olimpic la saritura cu prajina in 1988, detinator a 35 de recorduri mondiale, este un admirator al sportului romanesc si ne va tine pumnii la Jocurile Olimpice.Acum in varsta de 49 de ani, marele atlet, nascut in Ucraina si care a concurat pentru URSS, se afla deja la Londra, unde anunta ca va fi fanul sportivilor romani.
Blogul lui Constantin Gheorghe: Am mai scăpat de o trista mostenire a comunismului Pentru noi Olimpiada s-a cam terminat.
Vor exista insa restrictii pentru turisti in partea superioara a partiei Lupului, care va fi destinata antrenamentului sportivilor, si in partea inferioara a partiei Subteleferic, unde se vor avea loc probele de schi alpin.
google-analytics.com