Cautare

4978 de rezultate pentru "savinescu gheorghe pascani jud iasi" (3.45 secunde)
- Republica Moldova urmeaza sa deschida un consulat la Iasi, a anuntat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca. ... - Iurie Leanca a declarat ca deschiderea unui consulat la Iasi este o prioritate pentru Republica Moldova.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Politicienii suceveni sustin ca in Moldova ar trebui infiintate doua regiuni, una cu centrul la Iasi, iar a doua, avand capitala la Suceava. ... "Avem un specificul aparte datorat pozitionarii geostrategice, apoi o tipologie de dezvoltare economica distincta fata de celelalte judete din Moldova, in deosebi Iasi, Bacau, Vaslui.
In prezent, centre de excelenta in patologia pancreatica avem la Bucuresti, Cluj si Iasi, unde rezultatele cu care se opereaza pancreasul sunt din ce in ce mai bune.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Amenajarea canalizarii din vecinatatea Liceului de Chimie - tronsonul paralel cu strada Pascani -, finalizata la sfarsitul anului trecut, a fost facuta cu bani din bugetul Craiovei, fara ca primaria sa detina in patrimoniu obiectivul.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord, de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
7.01.1957, Medgidia, jud. ... In vara aceluiasi an, il cunoscusem, la Terebesti (jud. Sau Mare), prin fostul meu coleg de facultate - Cornel Munten - pe dl Nae Antonescu, vechi colaborator la Steaua.
- in sud-vestul jud. Caras-Severin si in zona de munte aferenta - si izolat in sudul si vestul jud. Timis Se vor semnala :
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Magazinul din Cugir, Jud. ... Unitatea din Turt, Jud. Satu Mare, este amplasata pe Str. Piata Eroilor nr. 45, avand la randul sau o suprafata totala de 750 m.p., cu o sala de vanzari de 423 m.p., si fiind operata tot in format standard.
Jiu, Jud. Gorj, si la Rucar, Jud. Arges, ambele functionand in formatul Standard. Cel din Tg. Jiu se afla pe Bd.
Iorga din Horezu, Jud. Valcea • Icoane pictate pe lemn, cu Florentin Cantaragiu din Moara Vlasiei 0744 101 022 • Pictura pe ceramica- figurine de lut si obiecte casnice cu Mariana Serban din Bucuresti 0746 154 957 • Tablouri din flori - Dan Marinescu din Ploiesti, jud.
Alte evenimente • In Cretesti, comuna Vidra, jud Ilfov, senatoarea Gabriela Firea a fost impreuna cu secretarul de stat in Ministerul agriculturii, Daniel Botanoiu, pentru a informa legumicultorii ale caror culturi au fost afectate de grindina ca vor primi ajutor financiar de la Guvern in cel mai scurt timp.
Iorga din Horezu, Jud. Valcea Icoane pictate pe lemn, cu Florentin Cantaragiu din Moara Vlasiei 0744 101 022 Pictura pe ceramica - figurine de lut si obiecte casnice cu Mariana Serban din Bucuresti 0746 154 957 Tablouri din flori - Dan Marinescu din Ploiesti, jud.
Emil de 19 ani din jud. ... Elena, 19 ani din jud. Dolj, care ofereau spre vanzare 112 pachete de tigari, fara timbru.
Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. Valcea si comuna Cuca, Jud.
google-analytics.com