Cautare

110 de rezultate pentru "satori slobozia" (2.78 secunde)
Ma bucur ca ceilalti artisti au raspuns invitatiei curatorului Ana Amelia Dinca, care an de an organizeaza aceste superbe saloane, creand astfel o punte de legatura intre artistii calaraseni si zonele apropiate, respectiv Bucuresti, Slobozia, Lehliu.
Nascut la Slobozia, in data de 15 martie 1978, Victor Grigore este licentiat al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice si Decorative, din activitatea sa artistica facand parte prezențe la manifestari de grup naționale si internationale, dupa cum si deschiderea unor numeroase expozitii personale, in cadrul carora subiectul permanent a fost portretul.
Concordia Chiajna s-a impus impus la limita, scor 1-0 (0-0), impotriva celor de la Unirea Slobozia, miercuri, acasa, intr-o partida din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2.
Ovidiu Burca Unirea Slobozia: Contra - Ibrian, I.Dinu, Perju, C. Toma - Coada, Cruceru - Botogan, Ekollo, Silaghi - Afalna Rezerve:
Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti. ... Si pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
Este ancheta la Slobozia dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in care oamenii se loveau cu pumnii si cu picioarele in plina strada.
Din fericire marea nu a fost prea involburata si este destul de curata" Valentin Voiculet, 24 ani, sofer, Slobozia: "La anul nu cred ca mai vin la mare.
Noul simbol al partidului a fost deja expus la sediul PSD din Slobozia. PSD-istii au comandat deja tricouri rosii imprimate cu cocori albi.
Mai precis, se face referire la tiganii care au suferit persecutii din partea regimului comunist prin stramutare in fostele raioane Calarasi, Slobozia, Fetesti si Calmatui.
Opinia noastra, e o opinie comuna aici, este ca bineinteles atentia mass-media este pentru Bucuresti, dar Romania inseamna la fel de bine si Cluj, si Arad, si Timisoara, si Slobozia, si Pitesti si Tirgu Jiu si oriunde.
"Mentionam ca in aceasta perioada societatea are o singura aprovizionare de cereale in 15 iunie 2003 din comuna Seaca, iar pe foaia de parcurs era traseul Craiova, Slobozia, Constanta, Craiova", se arata in procesul-verbal de control.
De asemenea, in localitatea Cuza Voda (judetul Galati), desprinsa recent din comuna Slobozia Conache, pe primele doua locuri s-au clasat reprezentantul PSD si cel al Aliantei PNL-PD, diferenta dintre ei fiind de numai doua voturi.
Balta, Barzula, Camenca, Crut, Dubasari, Grigoriopol, Ananiev, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol. A fost creata pentru a atata pe nemultumitii din Basarabia.
Lescovat, Ruda, Ivanet, Rogozna, Studenita, Usita, Lipciani, Serebia, Busa, Cosnita, Grusca, Ocnita, Camenca, Lapusna, Saratei, Rabnita, Botusani, Pietrosul, Slobozia, Domnita, Balta, Mosneagul, Senina, Bursucul (40).
Din 1979 sediul Tribunalului Ialomita se muta la Slobozia, unde se finalizasera lucrarile de constructie ale unui sediu nou. -Judecatoria Calarasi(1951-1977).
"Pedaland spre Est - din delta Padului in delta Dunarii" cuprinde popasuri in Bucuresti (cu o oprire la sediul Ambasadei Italiei in tara noastra), Slobozia, Galati, Tulcea, Histria, Constanta, Mangalia, Varna, Dobrici (Bulgaria), Calarasi, Budesti, Bucuresti.
Aeroportul orasului Calarasi se va amenaja pe terenul de instructie situat la nord de Calarasi, pe soseaua Calarasi - Slobozia;
Asa se face ca din anul 1976 incep sa public primele materiale cu caracter istoric despre orasul Calarasi in ziarul Tribuna Ialomitei, ce aparea la Slobozia.
Brates, Bumbacari, Dalga, Dropia, Ezerul, Fundata, Latesti, Mazareni, Movila Galdaului, Olaru, Pelican, Rachitoasa, Rubla, Salcami, Schei, Valea Viilor, Viisoara si Zagna (in raioanele Calarasi, Braila, Calmatui, Galati, Slobozia, Lehliu si Fetesti).
"Putem fi o forta" Intr-o discutie cu locuitorii comunei Slobozia Conachi, Mircea Toader a explicat ca alesii romani in Parlamentul European ar putea atrage extrem de multe fonduri pentru tara, cu conditia sa faca front comun cu cel mai puternic partid la nivel european.
google-analytics.com