Cautare

2644 de rezultate pentru "ronea alexandru accident" (2.78 secunde)
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... - Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus.
Ca sa ajungi la Radovanu cobori din tren in plin camp, langa satul Negoiesti, locul de unde incepe Baraganul si in imprejurimile caruia Alexandru Odobescu a trait intimplarile sale vanatoresti.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Directorul general interimar al TVR, Alexandru Sassu, a renuntat la functia de secretar executiv al PSD, au declarat, vineri, surse din formatiune. Plenul Parlamentului l-a numit, saptamana trecuta, joi, pe Alexandru Sassu ca director general interimar al SRTv, pana in octombrie.
Alexandru Mazare (in prezent deputat) si Lucian Balut (deputat).
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Este voba de presedintele interimar al organizatiei, Claudiu Pop, si cei doi fosti lideri, Mihai Bar si Alexandru Retegan.
Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
Alexandru se afla in incompatibilitate Mai multi senatori PNL au depus, marti, la BP al Senatului, o adresa prin care reclama ca senatorul PDL Radu F. Alexandru este incompatibil, fiind numit la CNA.
Afirmatia ii apartine directorului stiintific al Institutului de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, Alexandru Bude, care ne-a mai declarat ca 2007, care se anunta a fi unul secetos, nu va fi un an bun din punct de vedere agricol.
google-analytics.com