Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (7.74 secunde)
GEORGE CUSNARENCU) Volkswagen a lansat in China un concurs inedit pentru crearea unei "masini a viitorului", conceptul incluzand, cum altfel?, si posibilitatea acesteia de a zbura. A castigat proiectul de masina care, chiar daca nu zboara, leviteaza!
DESCHIS Gastrobar este o terasa din Bucuresti, construita pe acoperisul fostei Fabrici de Bumbac (Splaiul Unirii 160). ... Gastrobat este un refugiu pentru zilele calduroase, de vara, deschis catre cerul de deasupra Capitalei.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse. ... Am stat departe de motocicleta jumatate de an, timp in care am pierdut un titlu national.
Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, puncte de acces wireless au fost montate si in zonele Roata Mare (care a fost demontata, intre timp) si zona Cariatide - intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau, in zona Debarcader din parcul Cismigiu, in apropierea statiei de metrou Izvor, la intrarea principala din parcul Floreasca si in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) din sectorul 3 al Capitalei.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Pentru multi dintre cei din generatiile tinere, Internetul este cea mai buna inventie de la roata incoace si poate fi un instrument foarte util atat pentru adulti cat si pentru cei mici.
Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate. Fundalul Google Doodle confera o atmosfera de sarbatoare, unde nu puteau sa lipseasca coifurile, cadorile si bineinteles tortul.
Dupa o saptamana de vis in care si-au reinnoit sentimentele de iubire, ce par sa nu se fi stins niciodata, prezentatorul emisiunii "Roata norocului" si fosta sa sotie vor trece peste sapte zile delicate. S-au impacat la botezul lui Pepe si de atunci au fost de nedespartit.
Dan Constantin) Prietenul Neagu Udroiu a plecat din lumea lui Moromete, dintr-un sat al Teleormanului si, dupa ani, la ceas de bilant, poate spune ca a ajuns foarte departe. Si la propriu, si la figurat.
In luna lui Florar va asteptam la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)! ... La terasa puteti degusta bunatati din Armenia:
la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe.
Castigatorul Premiului Oscar pentru rolul sau din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey a revenit de curand pe marile ecrane, intr-o noua interpretare de exceptie, de aceasta data in filmul Goana dupa aur, cu titlul original Gold.
Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
Pe 21 aprilie, trupa AZUR aniverseaza 40 de ani printr-un spectacol grandios la Sala Palatului. Inca de la inceput, Nelu Vlad si-a dorit special aceasta data, tocmai pentru a oferi la zi de mare si sfanta sarbatoare o alta aniversare.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un nou episod din Amintiri de pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos. Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
La targul ce are loc de Sfintii Mihail si Gavriil in curtea MTR, participa si sculptorul in lemn Jorj Dimitriu. ... Lucrez ceramica de vreo 30 de ani si lemn cioplesc de vreo 7-8 ani. Particip si la targul de la Muzeul Satului si prin tara.
Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere.
De mai bine de 20 de ani asistam la o bulversare, sub pretextul reformei, a scolii romanesti. Invatamantul preuniversitar a fost supus in permanenta experimentelor ministrilor de resort, fiecare dorindu-si sa isi puna amprenta pe schimbarea din sistem.
Peste 1.100 de persoane muscate de caini, in primele patru luni In timp ce "Matei Bals" spune ca numai 4.000 de oameni s-au prezentat la ei Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6, iar cele mai putine in Sectorul 1, a declarat Razvan Bancescu, cordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
google-analytics.com