Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (6.26 secunde)
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Gigi Becali - un handicapat, EBa se face de ras (Autor : Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
Intrebari si raspunsuri privind pneurile de iarna! Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!". SOARELE ROTUND SI PALID SE IVESTE PRINTRE NORI CA UN VIS DE TINERETE PRINTRE ANII TRECATORI...
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
Romica Marcu participa la toate targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. la ultima editie, acesta a venit cu:
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. Esti doar un somer la capatul fiecarei carti (Autor: ... Niculescu a scris si la patru maini, impreuna cu Emil Brumaru. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... S-a intamplat, a fost ceva la indemana.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta.
Ionela Lungu, mester popular din Humulesti, participa la targul de Martisor organizat in curtea MTR. ... Pacala e tanarul din popor care da raspunsuri in doi peri, lui Mos Ion Roata ii pun mustati albe. ... Sunt la 7 RON, ca sa se bucure si cei care le cumpara de aici.
Masinile au fost verificate foarte bine inainte de plecare: schimbat ulei, verificat directie, presiune roti, verificat sistemul de franare, verificat roata de rezerva.
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
FARCAS) Ni s-a intamplat de mai multe ori, mai ales in zonele rurale din Romania, sa intrebam martorii fara prea multa scoala ai unor fenomene de tip OZN, ce anume cred ei ca s-a intamplat.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur. Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
liberalismul lui Tariceanu, au dat fuga sa intareasca "oastea" si sa proslaveasca vorbele de duh ale cuplului Stoica-Stolojan.
Cozmin Gusa a cerut ieri premierului Calin Popescu Tariceanu sa-l demita de urgenta pe ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, in caz contrar, el considerandu-l pe Tariceanu cel mai mare aliat al lui Basescu.
Caz socant pentru medicii din sectia de Reanimare a Spitalului Clinic de Urgenta. Un tecucean in virsta de 51 de ani a ajuns la spital cu abdomenul taiat.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
google-analytics.com