Cautare

2044 de rezultate pentru "rezultate titularizare vaslui" (6.30 secunde)
Grupul din Vaslui a venit cu capra. La un moment dat, in cadrul unei scenete, capra a fost intrebata daca vrea un tap, ceea ce a provocat rasetele asistentei.
Au venit invitati de la Organizatiile PNL din Braila, Buzau, Constanta, Vaslui, Iasi”, ne-a spus presedintele Organizatiei Judetene de Femei PNL Galati, Magdalena Gaiu.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Birchall avertizeaza ca nu se retrage si nu abandoneaza lupta politica si ca va face toate eforturile pentru a afla "cine a regizat si aruncat pe piata aceasta mizerie" exact in ziua in care candidatura sa pentru Camera Deputatilor fusese validata de Biroul judetean al PSD Vaslui.
Presedintele PPRM Vaslui, Corneliu Bichinet, membru in Biroul Permanent al partidului, si-a acuzat ieri colegii din tara de demisia lui Corneliu Vadim Tudor, considerand ca acestia l-au “sufocat“ cu memorii si reclamatii din interiorul filialelor locale ale partidului.
Vrancea - 74%, Valcea - 72%, Ialomita - 72%, Botosani - 68%, Vaslui - 65%, Buzau - 72%, Constanta - 63%, Hunedoara - 69%.
„Decizia premierului, una corecta“ In acelasi timp, deputatul Dan Marian, purtator de cuvant al PNL Vaslui, a apreciat ca PNL poate pierde puncte in fata electoratului numai in situatia in care nu va fi eficient la guvernare.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Oltenii vor afla astfel care este programul turului, cu cine vor juca in prima etapa si cand le vor intalni pe Steaua, Dinamo, Rapid, CFR sau Vaslui.
Pe de alta parte, conducerea organizatiei judetene Vaslui a PNL a declarat ieri ca gestul fostului lider barladean este firesc.
In anul urmator, Eminescu propune spre achizitionare, intr-un raport datat 6 martie si adresat lui Maiorescu, ministrul Invatamantului, o lista consistenta de tiparituri si manuscrise vechi. La 1 iulie 1875, Eminescu este numit revizor scolar pentru districtele Iasi si Vaslui.
Dupa absolvire am functionat ca profesor la unele scoli din judetele Vaslui si Tulcea, pana in 1989 cand, timp de o jumatate de an, am fost muzeograf la Muzeul de Istorie din Tulcea.
Republica Moldova are un PIB aproape la jumatate fata de cel al judetelor romanesti cu care se invecineaza - Botosani, Iasi, Vaslui si Galati - care au avut in 2012 un PIB cumulat de 9,2 mld.
2.) Despre invitarea Dlui Tony Blair in Romania - aceasta actiune a fost facuta la initiativa Doamnei Ana Birchall - pe atunci Secretar International al PSD (devenita ulterior deputat PSD de Vaslui dupa Alegerile din Decembrie 2012);
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Valabil si in Vaslui. Unde un asistat social a sunat la 112 sa vina cineva sa-i curete zapada din fata casei, ca nu poate ajunge la magazin.
Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretele de gratiere a doua batrane, mama si fiica, in varsta de 86 si respectiv 66 de ani, inchise la Penitenciarul din Vaslui pentru o luna de detentie, deoarece nu au platit amenda penala la care fusesera condamnate.
Nici liberalii prahoveni nu au fost de acord cu initiativa celor trei disidenti, iar cei din Vaslui i-au catalogat drept "frustrati care nu-si mai gasesc locul pe scena politica romaneasca" .
El mai sustine ca PC negociaza migrarea de la PSD, spre conservatori, si a unor grupari din organizatiile judetene social-democrate din judetele Alba, Bistrita, Arad, Hunedoara, Vaslui, Iasi si Bucuresti.
El a precizat ca, pana in prezent, astfel de grupuri s-au infiintat in zece judete, o prima intalnire cu simpatizantii platformei avand loc duminica, la Bacau, unde au fost prezenti liberali si simpatizanti liberali din Neamt, Iasi, Vrancea, Vaslui, Suceava si Botosani.
google-analytics.com