Cautare

61529 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 din tulcea" (3.94 secunde)
Confesiunile lui Gabriel Fatu ne-au prilejuit cunoasterea unor momente emotionate din viata unui actor tanar si talentat, care a ajuns in teatru din cauza (sau datorita - cum zice Fatu) lui Florin Piersic, monstrul sacru al teatrului romanesc.
Protocolul de colaborare prevede mai multe directii de cooperare, printre care dezvoltarea programelor comune intre cetatenii celor doua orase, celor de colaborare in domeniul cultural, economic, social, turistic si educativ, organizarea unor evenimente cultural-sportive si educationale comune, destinate copiilor si tinerilor, organizarea de manifestari privind colaborarea internationala si accesul la programele financiare ale Uniunii Europene, dezvoltarea de programe comune privind infrastructura, activitati economice, calitatea serviciilor, sistemul educational si protectia mediului, schimburi de experienta intre reprezentantii administratiilor si institutiilor din cele doua localitati.
Focarul de gripa aviara descoperit in localitatea Murighiol din judetul Tulcea va afecta producatorii de carne de pasare din Romania. Autoritatile din Serbia au decis deja interzicerea importului de carne de pasare din Romania, ca masura de prevenire a aparitiei gripei aviare.
Ferma din Sibioara care apartine societatii "Tabco Campofrio" Tulcea a fost, ieri dimineata, la un pas de dezastru, din cauza unui scurt circuit care a afectat hala nr.
In timpul recesiunii (pe care o situam intre finele anului 2008 si sfarsitul anului 2010), s-au construit 9.645 de locuinte in judetul Cluj, astfel incat numarul total al locuintelor din acest judet a ajuns la 293.265.
Un prim pas in acest sens ar putea fi, din punctul de vedere al unor reprezentanti ai pescarilor, desfiintarea, intr-un timp cit mai scurt, a Companiei Nationale pentru Administrarea Fondului Piscicol.
Afacerile din Delta Dunarii s-au dus pe copca. ... Tot gripa aviara a compromis turismul (destul de profitabil in alte conditii) din Delta.
Consiliul Regional de Dezvoltare al zonei de Sud-Est, reunit ieri in prezenta directorului Agentiei de Dezvoltare Regionala - A.D.R., Luminita Mihailov, a luat in discutie proiectele care incepand din ianuarie 2007 vor fi finantate din fonduri externe, in functie de eligibilitate.
• Nedelcu Visterineanu, unchiul Adinei Visterineanu, fosta sotie a impresarului bataus Marcel Prodan, a povestit, in exclusivitate pentru Libertatea, in ce relatii au ramas nepoata lui si Marcel, dupa divortul acestora din 2011. ... Au facut nunta la Casa Dobrogeana din Constanta, cand Adina era gravida cu Eduard Stefan.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
Prim - vicepresedintele Partidului Conservator filiala Constanta, Eugen Silaghi detine de putin timp si o alta functie - director venituri in cadrul Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Agentiei de Mediu Constanta si are ca obiect de activitate monitorizarea colectorilor si valorificatorilor.
Intre anii 1968 si 1972, in judetele Constanta si Tulcea s-a amenajat cel mai mare sistem de irigatii din tara, acoperind o suprafata de circa 220.000 hectare.
In zilele de 20 si 21 iulie a.c., in localitatea constanteana Histria se va desfasura prima editie a Targului de Lactate Dobrogene pentru piata acestei regiuni romanesti, manifestare organizata din initiativa Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta in colaborare cu Prefecturile judetelor Constanta si Tulcea.
Republica Moldova a sistat importurile de animale si produse de origine animala din Romania, dupa aparitia focarului de gripa aviara din judetul Tulcea, a anuntat Ministerul Agriculturii de la Chisinau.
"Din pacate, in cele trei amicale, am consemnat lacune mari in defensiva, in absenta titularilor din turul campionatului. ... in ultimul timp Pleasca si Rusu, si cel venit sa-i suplineasca, Bogdan Ungurusan, a suferit o infectie la un deget si va rata o parte din pregatire.
Fotbalistul Chinonso Ihelewere Henry, 21 de ani, a murit ieri, in timpul partidei amicale dintre Balotesti si Tulcea. Codul galben de caldura instalat ieri in sudul Romaniei a facut din start o victima, la Balotesti, in persoana unui fotbalist african in varsta de doar 21 de ani.
Iubitorii sporturilor de iarna se pot bucura de zapada din belsug, stratul masoara 72 de cm la Sinaia, 55 cm la Predeal, 26 cm la Arieseni, 48 cm la Straja, 30 cm la Poiana Brasov si 50 cm la Paltinis.
Dupa-amiaza si spre seara din loc in loc apar ploile si in restul tarii, mai ales averse, posibil chiar si descarcari electrice.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Sotii Steliana si Gigi Dumitru partipa zilele aceastea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu lavanda din Daeni. Lavanda Daeni din judetul Tulcea este firma noastra:
google-analytics.com