Cautare

61565 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din mures" (4.36 secunde)
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. ... 1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
Schimbarile economice si sociale profunde din ultimii ani, consecintele pe care le-a generat criza, aspectele legate de dezvoltare sustenabila in coordonatele noii societatii a cunoasterii au determinat Europa si intreaga lume sa reevalueze mecanismele de modernizare si dezvoltare economica.
Ca senator de Mures al Partidului Social Democrat, sunt mandru ca provin dintr-un judet cu traditie in ceea ce inseamna calitatea si performanta actului educational, de la nivelul prescolar, unde se pune prima caramida pentru o constructie educationala solida, la scoli primare, gimnazii si licee cu performante deosebite si care formeaza olimpici nationali si internationali, pana la cele trei universitati de prestigiu:
Mures, Romania sau [email protected] Mai multe detalii la nr.
Magda Marincovici) Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat a fost efectuata de specialistii din compartimentul de radiologie interventionala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures. ... Mures, dr.
Mures, in 2011, aflat in slujba pacientilor inca din 1995. ... Radu Deac, investit si cu functia de director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, a realizat cel de-al 53-lea transplant de cord la Institutul din Tg. Mures, copilul sau de suflet.
Curtea unui gospodar din judetul Mures s-a transformat in ferma pentru cerbi lopatari. Situata la o distanta de 20 de kilometri de Targu Mures, ferma adaposteste animale, pasari domestice si 10 exemplare de cerb lopatar.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures. ... Mures, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului, potrivit infobraila.ro.
Dinu Socotar, presedintele PD Mures, va sustine motiunea populara ce va fi prezentata la Conventia Nationala a PD de Emil Boc.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Inteligentele arme americane lovesc din nou. In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. Din motive de barbi identice.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
Sotia presedintelui ANAF, Andreea - Florentina Blejnar, este asociat principal la SC Tetacons SRL Bucuresti, la care detine 95% din capitalul social, iar diferenta de 5% este detinuta de tatal acesteia, Buzabrici Filipescu Toader, care exercita calitatea de administrator al societatii.
google-analytics.com