Cautare

70 de rezultate pentru "restaurare" (2.70 secunde)
Printre temele discutate s-au numarat stadiul proiectului de restaurare a Casei lui Aron Pumnul, procesul de implementare a Legii descentralizarii in Ucraina, care prevede, inclusiv, comasarea benevola a comunitatilor teritoriale, precum si posibilitatea ca unele strazi din Cernauti sa revina la denumirile lor istorice sau sa poarte numele unor personalitati de origine romana.
Restaurarea cetatii a continuat si dupa anul 1992, in cadrul programului UNESCO de restaurare si renovare a monumentelor istorice, iar in anul 2004 a fost inclusa pe Lista monumentelor istorice din judetul Neamt.
Premiul pentru Stiinta â€" Roxana Radvan, coordonatoarea Centrului de Excelenta pentru Restaurare prin Tehnici Optoelectronice CERTO. La sectiunea Proiecte culturale si festivaluri a fost laureat Radu Afrim pentru conducerea artistica a Galei Tanarului Actor HOP.
Arheologii sustin ca tunelul principal a suferit o operatie de restaurare intre secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, in perioada voievodului Matei Basarab si a urmasilor sai la tron.
Lucrarile de reconstructie, restaurare si consolidare au fost demarate in anul 2012 si pastreaza fatadele originale, reconstruite in cel mai mic detaliu.
Locul exact in care a pornit focul nu este cunoscut pana acum, desi rapoartele initiale au plasat-o in mijlocul schelei de restaurare de pe acoperis, langa varf.
Laboratorul de Restaurare â€" Taxidermie are un rol important in conservarea curativa si restaurarea unor bunuri de importanta stiintifica, deoarece timpul isi pune amprenta asupra unor exponate, asa cum sunt cele care au depasit cu mult varsta de o suta de ani.
Autoritatile din Targu-Jiu spun ca vor incepe procedurile de licitatie pentru restaurare. Doar ca lucrarile vor debuta abia peste un an, in cel mai optimist scenariu.
Ungaria devine primul stat din Uniunea Europeana care este sanctionat financiar pentru coruptie sistematica Guvernul Orban a acceptat 27 de masuri de restaurare a statului de drept Suma de 7,5 miliarde de euro propusa pentru inchetare din cauza riscului de coruptie a fost redusa la 6,3 miliarde de euro
Costache Negri, sector 5, o motocicleta marca Nipru 650 in curs de restaurare, pentru a o valorifica la fier vechi.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com