Cautare

5135 de rezultate pentru "restaurare si consolidare alaturi de inocsa" (4.26 secunde)
BERBEC Excese in cheltuieli, intregul interval, mai ales pentru obiecte de lux. Este posibil miercuri sa aiba impresia ca si la actualul serviciu le este bine si sa refuze propuneri exceptionale. ... Inainte de toate doresc sa isi diversifice activitatile.
Muzeul de Stiinte ale Naturii din Craiova ar putea ramane inchis anul acesta din cauza aparitiei unui act normativ care interzice institutiilor publice sa achizitioneze mobilier.
Senatorii au adoptat ieri un proiect de lege prin care Guvernul sa sustina financiar schitul romanesc "Prodromu", de la Muntele Athos, cu o suma echivalenta cu 250.000 de euro anual.
Agentiile de presa informeaza: Horea Uioreanu (PNL) propune restituirea contributiei Ungariei la statuia lui Matei Corvin Deputatul liberal Horea Uioreanu propune restituirea sumei de 400.000 de euro pe care Ungaria a alocat-o pentru restaurarea grupului statuar Matei Corvin.
Reprezentantii UNAI spun ca majorarea chiriilor nu ar duce la scaderi de preturi la case si apartamente, solutia fiind o noua grila de impozitare.
Desi Constanta este un judet cu un trecut destul de bogat, daca este sa calculam dupa cele aproximativ 700 de monumente istorice trecute pe lista Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatile sunt suparate ca nu pot sa le valorifice prea mult.
Reprezentantii a doua mari companii din Statele Unite ale Americii s-au intalnit cu autoritatile gorjene si cu sefii mai multor institutii din judet, acestia intentionand sa elaboreze un proiect de restaurare economico-sociala si de mediu pentru comunitatile din regiunea Olteniei care sunt afectate de inchiderea activitatilor din minele de lignit si din alte mine.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Prima sesiune de apeluri pentru proiecte derulate cu finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala s-a incheiat, insa fermierii, si nu numai, se pot pregati pentru urmatoarea sesiune. Numarul documentelor obligatorii care trebuie atasate Cererii de finantare pentru intocmirea proiectului nu sunt tocmai putine.
Cumparatorii conacelor boieresti sunt, in general, straini care prefera imobile si terenuri cu supratete mari, iar conacele satisfac aceste cereri deoarece au domenii vaste imprejur si arhitectura deosebita.
Catedrala Mantuirii Neamului, Reactia Patriarhiei Romane la reportajul Deutsche Welle Construirea Catedralei Mantuirii Neamului are o necesitate liturgica si publica, iar aceasta reprezinta un simbol al unitatii dintre lucrarea spirituala si sociala a Bisericii, al unitatii dintre generatii si al romanilor de pretutindeni si al demnitatii nationale, se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al Patriarhiei Romane, citat de Agerpres.
Hala Matache vandalizata de hoti Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a cerut duminica primarului general, Sorin Oprescu, sa protejeze monumentul istoric de actele de vandalism din ultima perioada si sa recupereze obiectele furate.
Lucrarile de reabilitare si restaurare a Teatrului National Bucuresti (TNB) vor fi incheiate la sfarsitul lui 2014, cu aproximativ un an intarziere fata de termenul programat initial, costurile totale ridicandu-se la 65 de milioane de euro, acoperite printr-un credit contractat de la BDCE.
Supercalculatorul se numeste HECToR sau High-End Computing Terascale Resource (Resursa de calcul de gama înalta la scara tera-tera, adica milioane de milioane).
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. Toti iubitorii de arta pot vizita in perioada 9-22 mai 2013, expozitia de pictura ' Gratie si Miscare '.
Urma va lansa un nou album sambata, 23 noiembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, in cadrul unui concert prezentat de BestMusic si Sprint Media.
Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic anunta debutul celei de-a patra editii a Festivalului de teatru BUCURESTII LUI CARAGIALE. Spectacolul de deschidere a avut loc pe data de 28 iunie, in centrul istoric, strada Franceza, pe scena amplasata in aer liber.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi. Oamenii de cultura spun ca e un monument, chiar unul unic. Totusi, pana de curand imobilul nu a interesat pe nimeni.
Senatorul Badea Leonardo a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Am folosit prilejul ramanerii noastre in ziua de azi la Targoviste, ca sa mergem dupa masa la o manastire asezata pe dealurile din apropiere.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
google-analytics.com