Cautare

1451 de rezultate pentru "regionala logan club" (3.89 secunde)
Consiliul Concurentei a avizat proiectul de hotarare de guvern privind aprobarea schemei de ajutor de stat orizontal pentru dezvoltarea regionala durabila si reducerea emisiilor, informeaza un comunicat de presa al institutiei.
În perioada decembrie 2007 - septembrie 2008, ARIES (Asociatia Româna pentru Industrie Electronica si Software) Oltenia împreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ARDBC) Vidin (Bulgaria) si ARoTT (Asociatia Româna pentru Transfer Tehnologic si Inovare) a implementat proiectul PHARE CBC 2005 - „E-Environment“.
Au crescut exporturile si importurile Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova anunta ca in ianuarie 2011 au crescut incasarile cu circa trei milioane de lei fata de aceeasi luna din 2010, pentru ca s-a impulsionat activitatea economica.
"In ansamblu, retelele trans-europene vor incuraja competitivitatea si cresterea economica, vor stimula piata muncii, vor imbunatati siguranta si fiabilitatea transportului, vor reduce impactul negativ asupra mediului prin introducerea de standarde mai stricte de protectie si vor consolida cooperarea inter-regionala." Uniunea Europeana doreste ca in urmatoarea strategie referitoare la TEN-T sa se puna accent mai ales pe dezvoltarea transportului naval, al cailor fereate si al conexiunilor inter-modale:
Temperaturile minime vor fi permanent negative si vor scadea treptat, atingandu-se in perioada 20-22 februarie o medie regionala de -9 grade. ... Temperaturile minime vor fi permanent negative, iar pana la sfarsitul intervalului vor scadea treptat, atingandu-se in perioada 20-22 februarie o medie regionala de -9 grade.
Ulterior, desi vor marca o scadere treptata, temperaturile se vor mentine mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit in a doua decada a lunii noiembrie, cu valori diurne de 13-17 grade si minime nocturne de 6-8 grade, medie regionala.
Dobrogea In perioada 15-17 decembrie, temperaturile vor fi in general apropiate de cele normale, respectiv o medie regionala de 3-5 grade ziua si intre -2 si 2 grade noaptea.
Se vor inregistra, astfel, valori diurne de -3 pana la zero grade si nocturne intre -12 si -8 grade, in medie regionala. ... Se vor inregistra, in medie regionala, valori maxime de la -5 la -2 grade, respectiv minime de la -16 la -10 grade.
Cand scanteia apare se intampla ceea ce s-a intamplat in club. ... Acest club avea tavanul captusit cu o astereala de scanduri care proteja suprafata de burete lipita cu solventi de perete.
"Eu nu pot sa va promit 6 cluburi ale pensionarilor, in schimb va ofer primul club" In alta ordine de idei, Stelian Dutu a afirmat:
Emilian Cutean este inculpat pentru promovarea unei hotarari de guvern prin care s-ar fi dirijat trei miliarde de lei vechi catre Asociatia "Club 22", organizatie infiintata si condusa de el.
ASPOL a organizat vineri seara, la Old School Club din Bucuresti, o petrecere in cinstea tuturor femeilor membre ASPOL. ... Comisarul Christian Ciocan a dansat cu politistele tinere, la petrecerea de la Old School Club.
Vechiul club de fotbal, miliardar in datorii La solicitarea ANAF, Directia Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati a transmis o situatie cuprinzind sumele datorate statului la data de 30 septembrie de catre cluburile de fotbal locale.
Hotelierii incearca sa-l convinga pe Basescu sa nu promulge legea plajelor Impotriva incapatanarii ministrului Sulfina Barbu s-a ridicat ieri si prestigioasa Societate de Explorari Oceanografice si Protectie a Mediului Marin Oceanic Club, care a anuntat ca se retrage din Comitetul National al Zonei Costiere, "o structura buna doar pentru a asigura o fatada stralucitoare administratiei romanesti", dupa cum se arata intr-un comunicat al Oceanic Club.
Povestea dateaza de la inceputul anului 2006, de prin luna mai, cand firma Vermont si-a adus aminte de o decizie a unei instante de judecata si a prezentat-o opiniei publice, aratand astfel ca locatia botezata de Copos "Yachting Club Europa" ii apartine.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
Oamenii legii care au intrat in clubul Gossip din Mamaia au constatat ca cei de aici nici macar nu s-au sinchisit sa-si afiseze o casa de marcat, motiv pentru care administratorul societatii SC Club Gossip SRL, din Bucuresti, a fost amendat cu 9.
Clubul "Tan-Tan Summer Club" din statiunea Mamaia a fost amendat de inspectorii OPC in urma unui control efectuat sambata seara.
cica mogulii Vantu, Voiculescu si Patriciu si-ar fi facut un club numai al lor, Clubul Mogulului Roman.
sunt membri ai Moto Club Oltenia Bikers. ... Noi suntem un club ce isi selecteaza atent membrii, care nu trebuie sa fi savarsit fapte antisociale.
google-analytics.com