Cautare

152 de rezultate pentru "psiholog" (3.40 secunde)
Richard Haines, psiholog pensionar, care l-a intervievat Terauchi pe indelete, spunea: - El a fost pe partea stanga, acolo unde se vedea si obiectul si nu cred ca primul ofiter a parasit locul sau ca sa vina sa se uite pe acea fereastra.
ISIS raspunde cu copy-paste la definitia terorismului Intrebarile standard pe care i le-am adresat generalului-strateg Mircea Chelaru i le-am pus si profesorului psiholog Tudorel Butoi.
Partenerul nu este doar sot in sensul clasic al cuvantului, el este si amant, si psiholog, si cel mai bun prieten, si partener de vacanta, omul alaturi de care sa ating Nirvana.
Recomandarile psihologilor Iata 12 recomandari ale acestui psiholog, publicate pe site-ul bazei aeriene Edwards din California, pentru a impiedica depresia obisnuita din perioada sarbatorilor sa se transforme intr-una cronica:
psychologies.ro informeaza: Cum sa ne controlam emotiile negative puternice: frica, furie, gelozie, nesiguranta / anapapahagi.wordpress.com Fie ca suntem mai temperamentali ori mai calmi, emotiile negative se insinueaza in universul interior al fiecaruia, iar frica, furia, gelozia sau nesiguranta duc la unele dezechilibre deloc de neglijat.
*Valeria Virlan este psiholog si psihoterapeut integrativ, membru al Asociatiei Romane de Psihologie Integrativa, cu peste 17 ani de experienta in lucrul cu oamenii.
*Valeria Virlan este psiholog si psihoterapeut integrativ, membru al Asociatiei Romane de Psihologie Integrativa, cu peste 17 ani de experienta in lucrul cu oamenii.
*Valeria Virlan este psiholog si psihoterapeut integrativ, membru al Asociatiei Romane de Psihologie Integrativa, cu peste 17 ani de experienta in lucrul cu oamenii.
Haines, psiholog al perceptiei, un om de stiinta pensionat din NASA, iar ulterior coordonator stiintific al Centrului national de raportare a aviatiei asupra fenomenelor anormale (NARCAP), spune ca definitia folosita de NARCAP, pentru OZN sau FAN este un stimul vizual care provoaca un raport de observare al unui obiect sau al unei lumini, vazute pe cer, daca infatisarea sau dinamica zborului acestuia raman neidentificate si dupa examinarea tuturor dovezilor disponibile, de catre persoane care sunt capabile din punct de vedere tehnic sa realizeze atat o identificare tehnica, dar si eventual una de bun simt”.
Psihologul Hanibal Dumitrascu a ajuns de urgenta la spital! Acestuia i s-a facut rau pe strada. Hanibal Dumitrascu a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, acolo unde psihologul va fi supus unor investigatii medicale.
Mituri moderne Faimosul psiholog elvetian Carl Gustav Jung (1875-1961), interesat de subiect, a publicat, in 1958, cartea Farfuriile zburatoare: un mit modern despre lucrurile vazute pe cer.
Este o buna gospodina si un bun psiholog la nevoie. FEMEIA CAPRICORN, MATERIALISTA ZODIACULUI - Defecte: Arivista, pompoasa si dominatoare, femeia Capricorn nu are viata personala, ci cariera, fiind obsedata de pozitii inalte.
Haines, un om de stiinta pensionat din NASA si seful stiintific al Centrului National al Aviatiei de Raportare a fenomenelor anormale (NARCAP), dar mai ales un psiholog al perceptiei:
Psiholog REPREZENTANTI PSD 15. Titus Corlatean - 39 ani. Profesia: Jurist 16. Adrian Severin - 53 ani. Profesia: Jurist 17.
Cele trei asezaminte sociale gandite inca din 2005 de primarul Ion Ovidiu Brailoiu urmeaza sa fie, astfel, dotate cu echipament de asistenta medicala, respectiv vor fi angajati un medic, o asistenta medicala, un psiholog, un referent de specialitate.
Postul Realitatea TV s-a inspirat din titlul unui film binecunoscut, "Cu nasul la psihiatru", si a chemat un psiholog sa analizeze comportamentul si declaratiile polticienilor din ultimele zile.
Psiholog, specialist in Psihoenergetica, Biosinergetica si programare neurolingvistica. La cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM ale presedintelui, Aliodor Manole l-a insotit pe Traian Basescu si a stat in timpul emisiei in apropierea preşedintelui.
Ioan Domonco este psiholog si pana acum a candidat sau intentionat sa candideze la cele mai inalte functii din PSD, partid al carui membru este din 2002.
Daca era psiholog, isi dadea seama ca echipa de chelneri din San Marino se razbuna pe el: ambitia chelnerilor era sa joace pe teren cu clientii lor din restaurant.
Au nevoie de un spatiu de recreere in care sa isi poata manifesta creativitatea, dar au nevoie si de un psiholog care sa ii ajute sa depaseasca momentele cele mai grele.
google-analytics.com