Cautare

484 de rezultate pentru "proprotv live" (3.01 secunde)
Prima gala realizata in SUA a fost urmarita si astazi de milioane de romani, aceasta fiind difuzata de la ora 13.00-14.00 si anume GALA CELEBRITATILOR ROMANO- AMERICANE la LAS VEGAS, iar maine, ora 18.00-19.00 se va difuza din nou la televiziunea CURIER TV LIVE, o televiziune cu un format de emisie curat, decent care se poate prinde prin cablu RDS-RCS in ROMANIA, o televiziune facuta de mari profesionisti din TVR, care transmit atat de la Bucuresti, cat si din Pitesti, dar si LIVE pe internet, deci in timp real dupa orele ROMANIEI pe care le-am mentionat anterior.
Ca atare, trupe si artisti de top vor fi invitati pe scena pentru a canta live in cadrul ceremoniei.
Tocmai de aceea trupa, impreuna cu agentia Live Artist, au decis sa lanseze un concurs de remixuri ale singleului. ... Cel mai bun remix va primi din partea Like Chocolate si a agentiei Live Artist un contract in valoare de 5000 de euro, ce reprezinta sustinerea unui proiect muzical.
Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park - Bucuresti, Tunari, printre artistii confirmati deja numarandu-se Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker si Friction.
Concertul de la B’ESTFEST Summer Camp de pe 5 iulie va prezenta in premiera albumul aniversar, insa pe scena, live:
primul l-a avut ca invitat pe Dankmar Klein (Focusrite & Novation Product Specialist), care a demonstrat live cum poate fi integrata productia muzicala intr-un DJ set cu ajutorul Ableton Live si a produselor Novation.
http://www.youtube.com/watch?v=E19qv4yThtA Trecem de la film la muzica si le reamintim admiratorilor ca o pot vedea pe artista live la Bucuresti, pe 23 iunie la Sala Palatului. ... Patricia Kass va canta live in fata fanilor romani melodii precum:
In urma succesului din ultimii ani, Grimus a fost selectata in topul celor mai bune trupe din Europa Centrala si de Est, fiind invitata, la initiativa The European Talent Exchange Program (ETEP), sa cante la festivalul EUROSONIC, cea mai importanta platforma de muzica live din Europa.
Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august! ... Pentru toti cei care doresc sa il asculte live pe Joe Cocker, biletele se gasesc in urmatoarele locatii:
Urmeaza apoi White Walls, o trupa de progressive metal din Constanta, care si-a construit o reputatie excelenta pe piata de rock din Romania, in urma LP-ului de debut intitulat "Mad Man Circus", dar si a prestatiei live de exceptie.
Fanii celebrului tenor il pot vedea live pe artist in aceasta iarna, la Pavilionul Central de la Romexpo Bucuresti, pe data de 15 decembrie!
"MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens", la Lycabettus Theatre din Atena. ... Potrivit site-ului oficial al celor de la Scorpions, "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens" va fi lansat la sfarsitul anului pe CD, DVD si Blu-Ray, in 47 de tari.
Incepand cu ora 19:20, Artmark Live a fost utilizat de 1.700 de vizitatori diferiti, cu 17.000 de vizualizari la un interval de 10 minute, specialistii IT fiind nevoiti sa majoreze resursele alocate site-ului de 4 ori.
Evenimentul va fi unul cu adevarat inedit deoarece vedetele vor provoca publicul sa participe la un concurs live de bancuri! ... Pentru un plus de savoare, in deschiderea show-ului, publicul va fi rasfatat cu un concert live, sustinut de trupa 2ManShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea.
Concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung, prin aplicatia SeeNow ! ... Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa.
Dupa ce a savurat live concertele unor artisti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith si George Michael, Anamaria Ferentz se declara incantata maxim de spectacolul la care a luat parte recent in Pasadena.
Invitat la DC News Live, Victor Ponta a comentat acest subiect. ... Acela a fost pentru mine semnul ca serviciul de propaganda si-a gasit un alt reprezentant", a zis Victor Ponta la DC News Live.
In spiritul albumului 'Tempo de amor' pe care il vor lansa oficial in seara Jazz Compas Live, ei vor canta despre inimi fericite sau frante, exaltate sau indiferente, pasionale sau potolite, timide sau indraznete, care au primit iubire sau care asteapta inca, nesigure sau increzatoare, razvratite sau resemnate.
Spectacolul va debuta cu un moment artistic sustinut de ansamblul Rapsodia Carpatilor, care ii va purta pe spectatori prin obiceiurile romanesti de Anul Nou, si va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiti artisti:
concert The Dream Diggers - Live Set, apoi concert TiPtiL si Mara & Mongol, iar festivalul se va incheia la cea de-a patra scena, cu Les Elephants Bizarres si Vita de Vie. ... Live Pro si Mixtopia.ro Recomandat de Rock FM Parteneri media:
google-analytics.com