Cautare

6146 de rezultate pentru "procesul intentat ministerului educatiei" (3.08 secunde)
Parlamentarii democrat-liberali i-au cerut premierului Emil Boc sa-l schimbe din functie pe ministrul Educatiei pentru ca Guvernul trebuie sa repare acum oalele sparte de Daniel Funeriu.
Klemen s-a referit la proiectul de modificarea a Legii educatiei nationale, initiat de catre deputatul Mircia Giurgiu, care a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor. ... Deputatul a mai spus ca Legea educatiei nationale a fost adoptata de curand si nu este nevoie ca legislatia sa fie modificata din nou.
Ministrul Educatiei, Ioan Mang, este verificat de Comisia de Etica de la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, in urma unor sesizari de plagiat, au declarat, azi, reprezentanti ai ANCS.
Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Ministerul Educatiei Nationale a dispus pentru anul universitar 2014-2015 efectuarea de activitati de control, in mod direct, precum si in colaborare cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, pentru trei universitati, potrivit unei hotarari de guvern.
3, intre orele 9.00 - 12.00, va avea loc evenimentul de lansare a Raportului de cercetare cu privire la calitatea educatiei in mediul rural ” Dialog pentru calitatea educatiei.
Este salutara declaratia Ministrului Sanatatii, dl Eugen Nicolaescu, prin care afirma ca a deschis discutiile cu Ministerul Educatiei in sensul introducerii educatiei sanitare ca disciplina obligatorie in scoli si cred ca ne dorim cu totii ca aceasta masura se se concretizeze in viitorul apropiat.
Procesul a fost intentat de Tariceanu, care il acuza pe Boc de minciuna si rea-credinta si ii solicita plata unor daune morale in valoare de 100.000 de lei.
De la punctul 4, linia trece catre punctul 5, cu coordonatele 44 de grade, 2 minute si 53 de secunde nord, si 31 de grade, 24 de minute si 35 de secunde est, care este controlat de punctele de baza situate pe Peninsula Sahalin, pe coasta Romaniei si pe Capul ucrainean Tarkankut si Kerosenes, de unde continua catre linia descrisa de azimutul de 185 de grade 23 de minute si 54,5 secunde. Romania a castigat 80% din ce dorea Agentul Romaniei la CIJ, Bogdan Aurescu, a declarat ieri, dupa anuntarea verdictului Curtii de la Haga in procesul pe care Romania l-a intentat Ucrainei pentru delimitarea platoului din Marea Neagra, ca obiectivul echipei romane a fost atins, iar tara noastra a castigat aproape 80% din suprafata dorita.Romania a obtinut ieri la Haga o suprafata de 9.700 de kilometri patrati, ceea ce reprezinta 79,34% din aria de 12.000 de kilometri patrati asupra careia avea pretentii.Decizia CIJ ii confera Romaniei acces la o cantitate estimata de 70 de miliarde de metri cubi de gaz si 12 milioane de tone de petrol.Aurescu a subliniat ca solutia data ieri de Curte este mai avantajoasa decat cea care ar fi fost obtinuta prin negociere si considera ca este un succes diplomatic important pentru Romania. Decizia de la Haga, un mare succes al MAE  Presedintele Traian Basescu a spus ca prin decizia de ieri Curtea de la Haga a dat dreptate Romaniei si ca acesta este un succes al diplomatiei romanesti."Iata o bucurie pe care o spun prima data dumneavoastra, romani de dincolo de frontiere.
- MAEIE il critica dur, intr-o declaratie postata pe site-ul Ministerului, pe ministrul Cristian Diaconescu pentru declaratiile "tendentioase" referitoare la concluziile CAGRE si anunta ca actualul regim de vize va fi pastrat cel putin pana cand Romania si R.
Ponta anunta ca va inainta miercuri propunerile pentru posturile de ministru la Educatie si Cultura "Astazi voi discuta la nivel politic si voi face propuneri pentru noul ministru al Educatiei si noul ministru al Culturii", a spus Ponta, potrivit Mediafax.
Ea a fost numita, prin decizie a premierului Emil Boc, coordonator al comitetului interministerial pentru turism, din care fac parte ministrii Transporturilor, Educatiei, Sanatatii si Mediului.
Este rezultatul direct al dezinteresului si superficialitatii cu care autoritatile centrale si locale au tratat in toti acesti ani un domeniu care adusese prestigiu si glorie Romaniei, precizeaza comunicatul, subliniind ca abandonarea educatiei fizice si a sportului are efecte dramatice la nivelul tinerei generatii si al sanatatii intregii populatii.
Prezenta declaratie constituie, acum, in procesul de definitivare a bugetului, un element in favoarea sustinerii problemei ce preocupa un larg segment de parinti si anume:
S-a mers pana acolo incat ministrii reformatori, in lipsa de idei si doar de dragul schimbarii, au impus denumiri noi printru diverse faze din procesul educational. ... Noul ministru al Educatiei si Cercetarii, Mircea Miclea, nu vrea nici el sa iasa din traditia instituita de predecesorii sai.
Notorietatea temei regionalizarii, gradul de informare si de interes - Aproape 20% dintre cei chestionati nu au auzit de proiectul de regionalizare - Peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc informati cu privire la aceasa tema, in timp ce 45% se declara informati sau foarte informati - Putin peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc interesati de procesul regionalizarii in timp ce 48% spun ca sunt interesati sau foarte interesati, dar 51% declara ca au o parere buna sau foarte buna despre procesul de regionalizare - 51%, in timp ce 2% spun ca nu au nici o parere buna, nici proasta, iar 41% au o parere proasta sau foarte proasta.
Incalcarea in premiera a ceremoniei de acordare a onorului prezidential s-a facut cu complicitatea Ministerului Apararii Nationale, condus de generalul de manutanta Gabriel Oprea, aceasta institutie fiind principalul organizator al manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei.
Faptele au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012.
Revenim cu noi informatii despre proiectul pilot care va functiona in judetul Constanta, incepand cu luna august, cand toate structurile apartinand Ministerului de Interne se vor reuni sub o comanda unica.
38, sector 1, Bucuresti, in ziua de 6 septembrie a.c., a avut loc o intalnire de lucru la care au fost invitati reprezentanti ai Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, Bancii Europene pentru Investitii si ai Fondului European de Investitii,a precizat Vanghele.
google-analytics.com