Doua incitante modele "american muscle", Super Dodge Challenger si Super Cuda, se afla in plina productie la Mr. Norm's Garage din Hudson - Florida, informeaza pagina de internet seriouswheels.com. Cele doua vehicule au debutat la SEMA in 2008 si, pana in prezent, s-au aflat intr-un turneu de prezentare in Statele Unite.
Super Challenger-ul domnului Norm, construit pe baza modelului SRT-8, si modelul Super Cuda se inspira de la "rudele" lor de curse, respectiv modelul Super Challenger Super Fuel Funny Car din 1971 si legendarul Cuda din 1970. Primul dintre ele este o interpretare moderna a "graficii" Challenger originale, in timp ce modelul Super Cuda vine "imbracat" intr-un portocaliu HEMI indraznet, culoare accentuata de dungile negre mate. Interiorul beneficiaza de tapiterie din piele Katzkin, pe comanda, ce contrasteaza cu insertii Barracuda si carpete cu monograme Designer Mat.
Daca aceste elemente nu sunt de ajuns sa impresioneze, atunci nu este nevoie decat de o simpla apasare pe buton pentru a trezi la viata motoarele Signature 650 HEMI Kenne Bell supraalimentate, de 900 de cai-putere, ce "canta" prin cate un sistem de evacuare Corsa Performance. Super Challenger ruleaza stoc pe doua tipuri de jante forjate, in timp ce Super Cuda beneficiaza de jantele din aliaj Hulst Custom "1320", toate fiind echipate cu anvelope de inalta performanta Pirelli Scorpion Zero Assimetrico.

Dodge Challenger SE Rallye

Familia Dodge Challenger se va imbogati cu un nou model - Rallye Edition, dotat cu o noua cutie automata si individualizat prin dungi "de curse".
SE Rallye isi castiga "gradele" cu ajutorul transmisiei preluate de la modele Dodge propulsate de motoare HEMI, respectiv cutia cu cinci trepte si Auto Stick, ce simuleaza un schimbator de viteze manual, care inlocuieste vechea transmisie automata cu patru trepte. Tot pentru renumele sportiv s-au folosit la interior elemente ornamentale din fibra de carbon. Sub capota acestui model se gaseste un V6 de 3.5 litri, din care americanii de la Chrysler au "smuls" 250 de cai-putere. Masina ruleaza pe jante din aliaj de 18 inch, "cosmetizate" cu accente negre. În State, pretul acestei versiuni este estimat la 25.490 de euro.

2009 Hurst Hemi Dodge Challenger

Hurst Performance Vehicles, unul dintre cele mai mari nume din istoria automobilistica, a anuntat de curand ca legendarele culori negru si auriu sunt disponibile iarasi pe un Hot Rod Hurst Executive. Hurst Hemi Challenger continua mostenirea constructorului Hurst Performance, un brand care a fost vreme indelungata sinonim cu viteza, performanta si calitatea. Legendarele culori oferite pe aceste masini uluitoare reprezinta un omagiu adus masinilor Hurst, produse in alb-auriu si, in cazuri rare, negru si auriu. În ultimii 50 de ani, Hurst a fost prezent in aproape orice segment al industriei auto "go-fast", cu unele dintre cele mai grozave masini din toate timpurile, a apreciat Nate Shelton, presedintele Hurst Performance.