Recent, in localitatea Poienarii de Muscel, judetul Arges, Flavian Crizboi, purtatorul de cuvint al RPG Security, alaturi de reprezentantii mass-media, a executat demonstratii de cross-enduro cu ATV-ul pe traseul Dealul Matau (cel mai inalt deal din Romania - altitudine 1017 m).
Demonstratiile cross-enduro executate, fac parte dintr-un program strategic de pregatire a cadrelor, din securitatea privata, pentru situatii de urgente si calamitati naturale, avind rolul de a educa salvatorii si a ajuta civilii din zonele afectate, in cazuri speciale.
Flavian Crizboi este cel mai tinar purtator de cuvint, din domeniul securitatii private din Romania si reprezinta vectorul de imagine al RPG Security, fiind un pasionat al sporturilor cu motor (in principal al ATV-urilor).
Lucrez in domeniul securitatii private de aproape 8 ani de zile, am trecut prin fiecare ramura a acestei firme, caci numai facand asta poti deveni un profesionist, dupa ce cunosti fiecare dedesubt al unei firme, atunci poti sa expui corect principiile unei societati si sa reprezinti atat compania in sine, cat si oamenii ei - ne-a declarat Flavian Crizboi - purtator de cuvant RPG Security.
RPG Security activeaza pe piata de profil din Romania, de peste 18 ani, are peste 5.471 clienti activi si agenti de securitate calificati, carora li s-a oferit o pregatire profesionala adecvata (fiind in prezent, singura firma de paza si protectie si cu agenti femei).
RPG Security ofera servicii de paza umana, paza evenimente, interventii rapide, monitorizari si servicii tehnice - web-site oficial: www.rpg.ro si Pagina Oficiala FaceBook - RPG Security.