Cautare

1636 de rezultate pentru "poze cu patriah daniel" (9.43 secunde)
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca", in curtea MTR. ... Andreea Elisei si Daniel Cuc sunt fotografi. Andreea este freelancer, iar Daniel lucreaza la TVR.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca si Mester(esti)", in curtea MTR.
Locul 1 Chef Daniel Buzea - Coresi Business Lunch Brasov Locul 2 Chef George Craciun - Grand D’Or Deluxe Oradea Locul 3 Chef Ciprian Sotoc - Ramada, Oradea Chef Daniel Buzea a fost recompensat si cu premiul special Selgros Romania, ce costa in antrenamente personale si participarea la concursul international Les Chefs en Or, din Paris, in luna noiembrie 2014.
FARCAS) (Continuare) Influente asupra constiintei umane Alte doua intrebari au fost puse de ufologul Daniel Robin, presedintele asociatiei "OVNI Investigation" cu sediul in Lyon si organizator al unor intalniri privind stiinta si fenomenele neexplicate.
Cei patru vor fi prezentati marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) cu propunere de arestare preventiva.
Daniel Buzdugan sustine religia in scoli Parintii pot alege daca vor ca micutii lor sa mai faca sau nu ora de religie pana pe data de 9 martie.
Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, incepand cu ora 11:30, alaturi de Patriarhul Daniel, la ceremonia de sfintire a catapetesmei Bisericii Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.
Responsabil Primarul Daniel Dragulin (Autor: Nelu Balasa) In timp ce orasul este facut zdrente de catre Hidroconstructia si Ecoaqua sub obladuirea indolenta, iresponsabila si criminala a municipalitatii si primarului, Daniel Dragulin incearca sa infrumuseteze realitatea cu planse colorate in conferinte de presa cu singura preocupare propria-i imagine.
Patriarhul Daniel a oficiat, duminica, impreuna cu mai multi ierarhi, preoti si diaconi, prima Sfanta Liturghie la Catedrala Nationala. ... Slujba a fost oficiata de patriarhul Daniel, impreuna cu mai multi ierarhi romani (arhiepiscopul Sibiului, Mitropolitul Ardealului, Laurentiu;
Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni. ... Inaugurarea pasajului vine, practic, cu o saptamana mai devreme decat s-a promis ultima data.
Patriarhul Daniel: ... La capatul intrunirii, ierarhii BOR au emis un comunicat de presa in numele Adunarii Nationale Bisericesti, semnat de Patriarhul Daniel. ... UNIUNEA LIBER CONSIMTITA INTRE SOTI, cu formularea clara si precisa:
Daniel Ionut Derioiu. ... Daniel Ionut Derioiu a preluat, joi, functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU), a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Viorel Seredenciuc, potrivit Agerpres.
Felicia Stancu, intrata in vizorul politistilor pentru ca si-a insusit ilegal peste 100.000 de lei acordand ajutoare de inmormantare fictive, a agresat ieri un redactor GdS, care dorea sa stea de vorba cu ea.
Daniel Liviu Florescu de 30 de ani, din Dorohoi, este acuzat ca ar fi vandut o autoutilitara unui botosanean dupa care, sub pretextul ca vrea sa o repare, a preluat-o si a revandut-o.
Daniel Nuta si Radu Micu au facut acelasi casting pentru personajul lui Vlad Tepes. Daniel Nuta, actorul care l-a interpretat pe Vlad Tepes, a vorbit la Aleph News despre cum s-a pregatit pentru rol si despre echipa cu care a lucrat.
DANIEL de 44 de ani si P. ... Cei doi au sosit in zona Calea Mosilor cu un autoturism marca Volkswagen Jetta condus de P. DANIEL si au supravegheat mai multe case de schimb valutar, P. ... DANIEL, in imediata apropiere, supraveghea zona.
Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru P. ... Daniel de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe B-dul Iuliu Maniu dinspre B-dul G-ral Vasile Milea catre Str.
Fostul sef al DNA si judecator al CRR, Daniel Morar, arunca bomba! ... Acolo a fost si Laura Codruta Kovesi care a tinut partea serviciilor, mai spune Daniel Morar.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Deci, proiectul de lege a cazut, am votat de pomana raportul, ca sa fiu sincer cu dumneavoastra .
El a obtinut la alegerile parlamentare 20,34% din voturi in Colegiul 2 din Cluj, fiind devansat de Serban Radulescu (PD-L) cu 47,73%. Peter Eckstein Kovacs a intrat in conflict cu conducerea UDMR la inceputul anului 2008, cand in Parlament se discuta Legea Agentiei Nationale de Integritate.
google-analytics.com