Cautare

26624 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizarbucuresti" (3.24 secunde)
"Vor fi reduse 21 de posturi, din care numai 18 erau ocupate. Nu am facut pana acum nominalizari. Tot ce pot sa va spun este ca majoritatea angajatilor care urmeaza sa fie disponibilizati sunt de la Ocolul Silvic Corabia.
Primulministru a mentionat ca in prezent exista 11.000 de posturi libere la nivel national, care pot fi ocupate de cei disponibilizati din aparatul bugetar.
Din totalul de 137 de mandate, sunt ocupate in prezent 135, doua posturi fiind vacante. In aceste conditii, majoritatea in Senat este de 68 de voturi, insa in acest moment nici Puterea, nici Opozitia nu detin acest numar de mandate.
Primele 100 de posturi noi sunt scoase la concurs in zilele de 2 si 3 noiembrie.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Noi insa, avand datorie publica inca destul de mica, inca acceptabila, avand un deficit bugetar pe care il putem corecta prin vointa si acceptarea noastra, fie ca vorbim de cei din asistenta sociala sau pensii, fie ca vorbim de cei din sectorul bugetar, avem mecanismele aici.
Demersul meu este determinat de ingrijorarea ca, potrivit ultimelor evenimente, libertatea de expresie si de opinie prin mass-media devin tot mai restranse si mai minoritare in lumea de astazi.
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
• Studiul realizat de CURS face parte dintr-un proces lansat de TVR si Centrul pentru Jurnalism Independent in aceasta toamna, prin care Televiziunea publica incearca sa-si reformuleze misiunea sa publica si sa elaboreze o Carta a TVR, ce va stabili detaliat cum poate opera institutia si care sunt valorile sale fundamentale.
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
Brainstorming Consulting si Godmother deruleaza timp de 2 ani proiectul "Trei generatii pentru maine" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Milut a precizat ca PN¥CD nu a negociat cu PNL obtinerea unor posturi de conducere in institutiile deconcentrate, dar ca formatiunea sa este dispusa sa sprijine Guvernul. "Nu s-a pus in discutie obtinerea unor functii sau posturi de conducere.
Trustul media proprietar al canalelor de televiziune AUTOMOTIVE CHANNEL, HABITAT TV si ESTETIK TV, anunta incheierea primei etape de implementare tehnologica a celor trei canale de televiziune, prin inceperea emisiei folosind tehnologia de tip "video streaming".
Tema anului pentru Ziua Mondiala a Radioului RADIOUL ESTI TU subliniaza faptul ca radioul exista prin oameni si pentru oameni.
Cat priveste posibilitatea de a detine alte posturi in administratia locala, presedintele PUR, Dan Voiculescu, a afirmat ca va avea o discutie cu premierul Calin Popescu Tariceanu, in cursul zilei de luni.
Mai precis, prezentarea, prin intermediul unui comunicat de presa, a numelor celor care inca nu se stie exact daca vor fi inscaunati sau nu, daca sunt persoanele potrivite sau nu - asta in conditiile in care nu a avut loc o analiza finala, promisa de Alianta, a fiecarei persoane in parte - incalca intelegerea (fie ea si nescrisa, dar de bun simt) de consultare a aliatilor politici.
Este adevarat ca la noi pe piata comerciantii incearca eliminarea stocurilor prin tot felul de promotii la modelele LCD 720i sau 720p cu diagonale impresionante.
"O restructurare de fatada, care se rezuma la simpla reducere a unor posturi de demnitari - fara nicio viziune privind functionarea viitoare a statului si fara aplicarea unor criterii legate de eficienta, ci pe baza algoritmului politic - este insuficienta", se arata in comunicatul semnat de secretarul general al democratilor.
Operele lui Brancusi, scoase la inaintare Neavand alte solutii pentru a salva cele 230 de locuri de munca de la Politia Comunitara, primaria a transmis recent Agentiei Nationale a Functionarilor Publici o adresa prin care solicita marirea organigramei viitoarei politii locale de la 96 de posturi, cate sunt in prezent, la 150.
Ce posturi de conducere va primi partidul lui Oprea. ... Negocierile sunt in toi, insa reprezentatii celor doua partide vorbesc deja ce posturi de la varf vor merge la UNPR.
google-analytics.com