Cautare

1516 de rezultate pentru "popa laurentiu" (2.53 secunde)
Dupa demisia lui Adrian Nastase, in lupta pentru sefia Camerei Deputatilor, PSD a anuntat ca il vor sustine pe Valer Dorneanu, in aceeasi cursa inscriindu-se, din partea PC, Daniela Popa.
Mai mult, el a afirmat ca, oricum, "nu sunt sanse ca Daniela Popa sa poata obtine voturi pentru a fi aleasa in aceasta functie".
Potrivit unor surse judiciare, in imobilul in care locuiesc parintii ministrului Monica Macovei, printre locatari figureaza si medicul Bogdan Popa, cel care l-a operat in vara anului trecut pe sotul judecatoarei Luana Stancu, Emilian.
Liderul judetean al PNL, deputatul Cornel Popa, declarase ca "PNL Bihor s-a saturat sa fie umilit de PD".
- Va place sa calatoriti? - Imi place foarte mult sa calatoresc, dar fara bagaje. Am calatorit in majoritatea tarilor europene. Mireille Astrid Popa
Elena Loreta Popa despre cartea Damen Tango lansata recent la Muzeul Literaturii Romane: M-a bucurat foarte tare ca Alice Nastase Buciuta ne-a ales pentru a treia oara in ultima luna si pentru aceasta antologie.
La stand ii gasiti pe Bogdan Popa si pe Andreea Bartesch de la Casa Teo. ... Gustul este unul dulce-acrisor", ne-a spus Bogdan Popa.
Averea lui Marinescu, la puricat Colegul de partid al lui Copos, deputatul PC, Nicolae Popa, a anuntat ieri ca va sesiza comisia de control a averilor de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la averea "fabuloasa" a lui Marius Marinescu, care face pe "cavalerul moralizator" in lupta anticoruptie.
Studentul Roman al Anului din Strainatate â€" Raluca Popa (Universitatea MIT, SUA). Raluca Popa, castigatoarea Marelui Premiu, este din Sibiu si in Septembrie 2014 a terminat doctoratul la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA in domeniul informaticii cu specializarea in Securitatea Internet-ului.
Cornel Popa, directorul Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala, a declarat ca, desi pierderile pentru agricultura doljeana nu sunt mari, o mare problema o constituie inundarea pasunilor pe care satenii isi duceau animalele.
Vicepresedintele Partidului Conservator, Nicolae Popa, sustine ca PC va cere Coalitiei inlocuirea urgenta a ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, acuzan-du-l ca "are meritul de a fi incurcat semnificativ dezvoltarea mai multor sectoare economice ale Romaniei".
Popa Emil, 57 ani, medic primar epidemiolog in Galati, aflandu-se pe 14 iunie 2008 in Hamburg, la ora 24 si 17 minute se deplasa spre hotel pe un bulevard paralel cu Elba, cand a observat pe cer lumini de culoare portocalie care veneau cu viteza din fata, incetineau, urmandu-si apoi traseul.
Ce s-ar intampla daca medicii ar face ca minerii sau ca lucratorii de la ICAB si ar sta 3 zile fara sa acorde asistenta de urgenta oamenilor? Sa nu se joace Puterea cu rabdarea medicilor! FLORIAN POPA MICSAN
La randul sau, presedintele filialei Alba a partidului, vicepresedintele PC Nicolae Popa, a afirmat ca iesirea de la guvernare "trebuie cugetata cu intelepciune si fara graba, deoarece ea ar putea avea repercusiuni asupra imaginii partidului in fata electoratului".
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
In aceeasi situatie se afla si consilierul local Marian Popa. ... Marian Popa a fost ales in 2004 pe listele PC, dar a demisionat din aceasta formatiune politica la aproximativ doi ani dupa validarea mandatului sau.
Centralele din cartierele Victoria II si Popa Sapca nu vor mai produce agent termic din aceasta iarna.
Satisfactii materiale nu are nici Silviu Dumitru, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, iar lui Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj, nu i-ar strica o marire de salariu.
Democratul Oprea Motoi este noul primar al comunei Barca (Dolj), acesta obtinand cu 13 voturi mai mult decat contracandidatul sau, Marin Popa (PSD).
google-analytics.com