Cautare

139 de rezultate pentru "pompieri" (3.41 secunde)
Avand in vedere cele sesizate, la fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica si 4 autospeciale din cadrul ISU - Brigada de Pompieri 13 Septembrie, care au stins incendiul.
La fata locului s-au prezentat si doua echipaje de pompieri care au stins incendiul. Acestia au stabilit cauza probabila a izbucnirii incendiului, neatentia unei femei de 93 de ani, in momentul folosirii aragazului.
In acest moment, la fata locului se afla mai multe echipaje de la pompieri si politie pentru a indeparta pericolele si pentru a elibera carosabil.
Detasamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit azi noapte cu un ofiter, sapte subofiteri, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in municipiul Dr.
Trei echipaje de pompieri intervin in localitatea Rafov, judetul Prahova, unde un autobuz cu 40 de persoane si o masina s-au ciocnit, informeaza Agerpres.ro.
Scenariul a fost producerea unui accident de aviatie civila cu zeci de morti si raniti. Sute de pompieri, politisti, jandarmi si medici au partiicpat la exercitiu
Pompieri, ziaristi sau simpli gura-casca si-au gasit sfarsitul intr-o comuna al carei nume avea sa faca repede ocolul planetei: Mihailesti.
Pompieri, ziaristi sau simpli gura-casca si-au gasit sfarsitul intr-o comuna al carei nume avea sa faca repede ocolul planetei: Mihailesti.
La unitatea militara au ajuns mai multe echipe de pompieri, ofiteri antitero ai SRI, iar traficul este blocat in zona.
O policlinica din orasul argesean Costesti a luat foc, luni, iar imobilul a fost evacut. Printre persoanele care au fost scoase din cladire se afla si trei pacienti.
O masina de interventie care a incercat sa evite impactul cu o alta masina s-a rasturnanat pe un drum din judetul Caras-Severin.
Nume sonore din politica romaneasca au intrat in centrul unor furtuni politice care, in plina iarna, au ridicat pasiunea pentru "datul cu parerea" la nivelul unor incendii pe care nu stiu ce pompieri le vor stinge.
Tara arde si noua ne arde de telenovela Adrian Nastase. Pai mai mare circ si tam-tam ca in cazul Nastase parca nu s-a mai pomenit.
O autospeciala de la Sectia de Pompieri Tecuci a luat masuri pentru asigurarea masurilor PSI, dupa ce pe o strada din municipiul Tecuci s-a rasturnat un rezervor de plastic ce continea 1.000 de litri de motorina, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita.
La fata locului sunt patru echipaje de pompieri. Calatorii au fost nevoiti sa mearga prin tunelul de metrou o distanta de 200 de metri.
Mai multe echipe de jandarmi, politisti si pompieri l-au cautat pe individ ore intregi, inclusiv in apa, pentru ca anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca el sa se fi sinucis.
Cauza incidentului nu este inca cunoscuta, dar numeroase servicii de urgenta si pompieri din capitala germana au fost chemati la fata locului.
O explozie puternica a zguduit un bloc din capitala germana si a dus la mobilizarea unui numar impresionant de pompieri.
La locul interventiei s-a deplasat si o autospeciala pentru lucru cu apa si spuma din cadrul Statiei de Pompieri Scornicesti, care a spalat carosabilul de combustibilul scurs in urma accidentului de circulatie.
Armata lui Putin a ucis azi o familie in Herson dupa ce a atacat o statie de pompieri. Ucrainienii sunt indemnati sa evite locurile aglomerate pentru siguranta lor.
google-analytics.com