Cautare

142 de rezultate pentru "politistul" (3.77 secunde)
Politistul avea o concentratie de 0,16 miligram/litru alcool pur in aerul expirat. Un alt reprezentant al legii, agentul Claudiu Simionesei, este inca in atentia procurorilor.
Politistul care a ranit marti seara un barbat era beat. Asta au aratat rezultatele analizelor efectuate pe probele de sange recoltate de la sofer.
Noroc cu politistul comunitar care a calmat-o pe functionara mardeiasa. "Am intrat in birou la Felicia Stancu, m-am prezentat si i-am spus ca doresc sa vorbesc cu ea si sa-i fac o fotografie.
"Politistul i-a urmarit pe cei doi, i-a somat si a executat foc de arma, tragand sase cartuse, dar cei doi au fugit pe un teren viran.
Am luat banii, am vazut ca nu sunt in regula si am anuntat politistul comunitar. Toti comerciantii din piata am verificat si, astfel, am gasit alta hartie falsa", a spus vanzatoarea.
In schimb, politistul de frontiera, Gabriel Leampar, se pare ca a avut o contributie destul de redusa, el urmand sa fie cercetat in stare de libertate.
Initial, politistul fusese condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, insa procurorii au atacat decizia, iar sentinta de patru ani cu executare este una definitiva.
Necazul e ca nu mai merita sa stai in Romania" a spus politistul, care a declarat ca abia asteaptă
Politistul si-a anuntat insa colegii despre intentiile soferitei, aceasta fiind prinsa in flagrant dupa ce i-a oferit agentului 500 de lei, bani pe care i-a pus pe biroul acestuia.
In urma accidentului, politistul a fost transportat la spital, fiind indrumat la domiciliu. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Potrivit unor surse judiciare, politistul se numeste Gabriel Venter, in varsta de 33 de ani, si era agent in cadrul Politiei municipiului Oradea, el fiind transferat de la Inspectoratul Politiei de Frontiera Bihor.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum!
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte. "Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National:
"Gasirea conducatorului auto este o chestiune de ore", sustine purtatorul de cuvant al Politiei, Daniela Gheorghiescu. Politistul nu a fost ranit. Tanarul urmeaza a fi retinut pentru ultraj.
Abia ieri dupa-amiaza, dupa ce GdS a solicitat IPJ Dolj explicatii privind tacerea din jurul acestui furt, Compartimentul de presa al politiei doljene a reactionat, emitand un comunicat prin care comandantul IPJ Dolj era laudat pentru "profesionalism si impartialitate in aplicarea legii", in sensul ca l-a dat afara pe politistul suspect de furt.
Politistul a fost chemat de la serviciu. "Nu stiu cum s-a intamplat si de ce. Nu a fost furtuna, nu a batut vantul.
Potrivit textului legii, masura ridicarii va fi dispusa de politistul rutier. Astfel, toti cei care isi parcheaza masinile la mai putin de 15 metri de calea ferata sau 10 metri de trecerile de pietoni vor fi sanctionati.
Potrivit lui Iolu, reglementarea stabileste clar faptul ca ridicarea vehiculului reprezinta masura tehnico-administrativa pe care politistul rutier o poate dispune in una din situatiile prevazute de articolul 143 din Regulament, cand vehiculul stationeaza neregulamentar pe partea carosabila, respectiv:
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. Da, stiu ce am gresit 2.
Un examinator este cercetat disciplinar dupa ce o cursanta il acuza ca i-a facut avansuri si chiar ar fi invitat-o la el acasa. Acum, politistul are un dosar penal pe numele lui.
google-analytics.com