Cautare

142 de rezultate pentru "politistul" (2.54 secunde)
Poate si de aceea politistul roman trebuie sa aiba martori la tot ce face, pe cind depozitia in instanta a politistului american e considerata proba, ca si cum ar fi un act scris.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112.
Anchetatorii vor sa afle de la acestia cum a avut loc impactul fatal, dar si cum a reactionat politistul imediat dupa accident.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli.
Agentul de politie din Buzau care este anchetat dupa ce s-a dus in uniforma la o femeie pentru a intretine relatii sexuale contra cost, incercand sa plece fara sa plateasca, si care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a fost arestat preventiv.
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta.
Politistul de la Ordine Publica a fost prins de colegii de la Rutiera. Agentul-preot e cercetat penal pentru faptele sale.
Mai mult, agentul care a furnizat informatii ofiterilor Directiei Generale de Protectie Interna (DGPI) a ajuns sa fie pus sub acuzare de savarsirea acestor fapte, mai spune politistul care a postat inregistrarea.
La diverse televiziuni, prezentatorii au infierat plini de patos conducerea scolii cu pricina, pe cel insarcinat cu paza locasului de invatamant, politistul de proximitate, care, spre norocul sau, era in ziua libera, si, in general, pe toti cei care ar fi putut sa previna acest caz infricosator.
Soferul autobuzului s-a dat jos sa vada ce s-a intamplat si atunci a simtit ca politistul mirosea puternic a alcool.
Mama Raisei, fetita de 13 ani care a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Bucuresti, i-a transmis o scrisoare politistului care a provocat tragicul eveniment prin care ii cere sa se supuna testului poligraf, dupa ce barbatul a refuzat sa faca asta.
Drept dovada, li se confisca piratilor hard-diskurile, sa se mai lumineze si nenea politistul la birou. Nu ca el le-ar cumpara cu licenta, dar putini sunt aceia care stiu sa descarce de pe Internet.
Dintotdeauna s-a recunoscut ca problema violentei intre rude nu o poate rezolva nici politistul, nici primarul, si nu prea o mai poate rezolva nici preotul.
Marina face recuperare pe toate planurile. Un asemenea accident nu poate fi uitat si probabil o sa se gandeasca toata viata ei la acest accident si cum si-a pierdut cea mai buna prietena, dar recuperarea fizica este saptamanala.
Si-au facut liste si listute si urmeaza perchezitiile in casa respectivilor, pentru a vedea el, ochiul vigilent al lui nea, politistul, ce se descarca de pe net si ce se comercializeaza ulterior.
O justitie careia ii face concurenta un post de televiziune pentru a o gasi pe Elodia sau, daca nu, sa-l gaseasca pe cel care a omorat-o, fie el sau nu politistul Cioaca, ori amantul sepepist.
e cale mai lunga decat cea pe care o avea de parcurs politistul din bar pana acasa.
Potrivit unor surse, agentul a tras un glont in podeaua incaperii, chiar la finalul unei ture, in momentul in care politistul isi curata arma inainte sa o predea.
Politistul care a intervenit in cazul soferului ce nu voia sa se predea fortelor de ordine din Capitala "pe undeva poate nu a indeplinit" toate atributiile pe care le avea in acel moment, spune Comisarul-sef Bratu Ionel, sef Serviciu Accidente Rutiere.
Suntem MEREU CU TINE, fii si tu mereu cu noi! ? Aboneaza-te la canal https://goo.gl/UZdr7c ?Urmareste cele mai noi stiri pe https://observatornews.ro/ Descarca APLICATIA OBSERVATOR ?iOS:
google-analytics.com