Cautare

1794 de rezultate pentru "politia novaci gorj" (5.53 secunde)
Danezii nu protesteaza Politia daneza are dreptul sa solicite de la orice proprietar un act care sa ateste rasa, provenienta si anul nasterii cainelui. ... Daca exista suspiciuni intemeiate ca un caine reprezinta un pericol public, atunci politia daneza are dreptul sa solicite inclusiv eutanasierea lui.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
Oficialii Stelei au reclamat furtul la politia din Lara, insa pana acum nu a fost identificat autorul. ... In momentul in care au constatat disparitia obiectelor personale, cei doi au alertat imediat staff-ul si, mai apoi, politia.
O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie mult prea zelos, ca ar fi depasit linia continua.
O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie mult prea zelos, ca ar fi depasit linia continua.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Politia disparuse. ... - Considerati ca Politia nu putea face fata unui grup de cateva sute de oameni? ... Atat de slaba era Politia? ... Politia n-avea autoritate, era timorata. ... Pentru oameni, Politia era asociata cu vechiul regim.
CA al RA-APPS a mai decis ca, tot in septembrie, sa fie organizate licitatii publice pentru vanzarea complexului turistic Dunarea din statiunea Neptun-Olimp, cu un teren in suprafata de 6.808 metri patrati, la un pret de oferta de 2,65 milioane de euro, si a cabanei Ranca din orasul Novaci (judetul Gorj), cu terenul de 1.067 mp, la pretul de pornire de 220.000 de euro.
Alt proiect se realizeaza la Novaci-Gorj si se refera la dezvoltarea potentialului turistic în statiunea Rânca, având o valoare eligibila cuprinsa între 6,7 si 10 milioane de euro.
Dosarul a fost intocmit ca urmare a sesizarilor privind frauda produsa in cadrul BCR - Sucursala Novaci (Gorj), in perioada ianuarie 2002 - 30 aprilie 2003, prin acordare de credite in conditii nelegale sau cu incalcarea normelor bancare in valoare de peste 78,8 milioane de lei (788 miliarde de lei vechi).
Ion Iliuta, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Gorj, a precizat ca producatorii cei mai multi  provin din localitatea Novaci, cunoscuta in special prin numarul mare de crescatori de ovine.
De aici incepe practic aventura pe Transaplina, intr-un peisaj mirific, pana la statiunea Ranca, dupa care se coboara la Novaci, in Gorj.
"In judetul Gorj, la Novaci, Inspectoratul de Stat in Constructii a decis sa nu se mai elibereze nici o autorizatie de construire tocmai din cauza lipsei PUG-ului.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, i-a reprosat recent lui Ion Dina ca a ascuns faptul ca CNADNR a reziliat contractul cu firma maghiara care se ocupa de lucrarile de reabilitare a DN 66.
Spitalele din Gorj iau masuri pentru reducerea cheltuielilor la energie electrica. ... La spitalul din Novaci facturile la energie sunt de 4 ori mai mari iar in aceste conditii calculatoarele, imprimantele dar si alte aparate din spital au fost scoase din priza la finalul programului de lucru.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj a desfiintat punctul de lucru deschis la Motru.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
La miting vor participa pensionari din cadrul Ligii Pensionarilor Gorj, Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Gorj, Sindicatului Liber - Uniunea Pensionarilor Mineri Gorj, CARP Motru, Liga Pensionarilor Petrolisti, filiala Targu Jiu, Sindicatul Pensionarilor din Bazinul Minier, Sindicatul Liber al Micilor Producatori si Pensionari Gorj.
google-analytics.com