Cautare

63 de rezultate pentru "polei" (3.54 secunde)
Potrivit normelor de circulatie pe drumurile publice, anvelope de iarna sunt obligatorii intre 1 noiembrie si 31 martie, daca soferul circula pe un drum acoperit de gheata, zapada sau polei.
Local si temporar se vor semnala precipitatii mixte, incepand cu vestul, nord-vestul si centrul tarii, fapt ce va favoriza depunerile de polei.
Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta si trecator in Dobrogea.
Pe parcursul zilei de vineri, 18 ianuarie va ninge in judetele Suceava, Neamt, Botosani, Bacau, iar in judetele Iasi, Vaslui si Vrancea vor fi precipitatii mixte, favorizand depuneri de polei.
MARTI Temperatura aerului va scadea in jumatatea nordica a tarii unde cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse, ziua - va ploua, iar noaptea vor fi precipitatii mixte si conditii de polei.
Meteorologii au anuntat ca sfarsitul saptamanii aduce o vreme deosebit de rece, geroasa in cursul noptilor si diminetilor in majoritatea zonelor. Pentru vineri, autoritatile se asteapta la ninsori abundente, viscol si polei in Moldova, Muntenia, Dobrogea si zona montana.
Va ninge slab in vestul, centrul si nordul teritoriului si vor fi precipitatii mixte in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei, unde vor fi conditii de polei.
Vor fi precipitatii mixte si se va depune polei local in Dobrogea, iar in prima parte a intervalului si in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei.
Vor fi precipitatii mixte si se va depune polei local in Dobrogea, iar in prima parte a intervalului si in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei.
Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, unde va viscoli si spulbera ninsoarea, dar temporar si in sud-vestul tarii si in regiunile estice.
Managerul Alis Grasu atrage atentia asupra cresterii riscurilor de entorse, fracturi si luxatii in conditiile in care temperatura aerului a scazut foarte mult si sunt portiune mari de polei care se mentin inclusiv in cursul zilei.
Polei si ger: Pericol de entorse, luxatii, fracturi, degeraturi! (Autoare: Magda Marincovici) In ultimele 24 de ore, a crescut numarul persoanelor cu luxatii, fracturi sau entorse, care se prezinta la unitatile de primiri urgente ale spitalelor.
Pe spatii mici vor mai fi depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si cea mai mare parte a Munteniei, cu viteze ce vor depasi la rafala 50…55 km/h si izolat 65 km/h.
Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari la munte, mai ales pe creste, dar izolat si in restul teritoriului.
La sedinta vor fi prezenti toti factorii implicati in implementarea programului de deszapezire si combatere polei in Bucuresti, potrivit Agerpres.
Vor fi conditii de polei. In Oltenia si in Dobrogea vor fi mai ales ploi. Cantitatile de apa vor depasi local 20 -25 l/mp si izolat 40 l/mp.
A alunecat pe asfaltul acoperit cu polei si s-a dezechilibrat. Femeia a reusit sa fuga, iar politistii au inceput sa traga si l-au ciuruit pe suspect.
Pana marti sunt anuntate precipitatii, polei si intensificari ale vantului. In prezent este in vigoare un cod galben de ploi si ninsori insemnate cantitativ.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant, burnita si polei, valabile in orele urmatoare in 8 judete.
"Zapada nu s-a depus pe carosabil, dar temperaturile sunt foarte scazute si este posibil sa se formeze un strat de polei.
google-analytics.com