Cautare

63 de rezultate pentru "polei" (5.23 secunde)
Izolat se va depune polei. ... Izolat, vor fi conditii de polei. Joi 7 Ianuarie 2016 Minima: -8 grade Celsius Maxima:
Cantitatile de apa vor depasi local 10 pana la 15 l/mp.Pe spatii restranse in extremitatea de sud-est si in cea nord-vestica se va depune polei. ... In estul Munteniei si sud-estul Moldovei in cursul zilei se vor mentine depunerile de polei.
in zona montana izolat vor fi precipitatii mixte ce pot favoriza depunerile de polei, iar in Maramures vor fi conditii sa ploua slab.
Izolat vor fi conditii de polei. ... Local se va forma ghetus sau polei. Intensificari ale vantului vor fi temporar si in restul tarii, cu precadere in sud si in est, cu rafale in general de 50-55 km/h.
Vor fi conditii de polei. ... Izolat se va forma polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 9 grade.
Astfel, depunerile de polei se vor mentine pentru dimineata de luni.Tot de luni, vom avea temperaturi cu valori pozitive in aproape toata tara. ... Asadar, mai exista posibilitatea de formare de noi straturi de polei, dar in strat mai subtire si pe portiuni mult mai mici.
ANM anunta ninsori la munte, depuneri de polei, intensificari ale vantului. ... Cu totul izolat vor fi conditii de polei.
Meteorologii au emis o avertizare de ploi si vant pentru intreaga tara incepand de vineri seara. In jumatatea de nord a Moldovei si la munte va ninge si va fi polei.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ploaie, burnita si ceata si polei, valabile in orele urmatoare in localitati din 14 judete.
Meteorologii au emis, joi dimineata, o avertizare Cod galben de polei, care va afecta zece judete. Codul galben a intrat in vigoare azi la ora 10 si va fi in vigoare pana vineri dimineata, la ora 6.00, potrivit ANM.
Vremea nefavorabila din statele Texas si Maine, unde au avut loc indundatii, furtuni de zapada insotite de polei si, in unele cazuri, de tornade, s-a soldat cu circa 50 de victime incepand cu ziua de vineri a saptamanii trecute, majoritatea in accidente rutiere, si a lasat fara energie electrica mii de persoane.
Avand in orice moment informatii din teren, am stiut care sunt zonele nevralgice, unde sa intervenim cu prioritate si cum decurg lucrarile de deszapezire", a explicat Romeo Caciuc, directorul DJDP, adaugand ca dispeceratul se reactiveaza de cate ori se inregistreaza caderi de zapada sau se formeaza polei.
"In perioada urmatoare vom institui echipe mixte pentru a verifica, atunci cand e polei, daca soferii au cauciucuri de iarna sau macar lanturi.
"In perioada urmatoare vom institui echipe mixte pentru a verifica, atunci cand e polei, daca soferii au cauciucuri de iarna sau macar lanturi.
"In perioada urmatoare vom institui echipe mixte pentru a verifica, atunci cand e polei, daca soferii au cauciucuri de iarna sau macar lanturi.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Legea te obliga sa ai cauciucuri de sezon pe drumurile cu zapada, gheata sau polei, altfel - amenda pana la dooj de puncte, a 67 lei punctul.
• sa adapteze permanent viteza la conditiile de drum (carosabil acoperit cu zapada, gheata sau polei); • sa se asigure ca functioneaza in mod corespunzator sistemul de iluminare-semnalizare, cat si cel de climatizare-dezaburire si stergatoarele de parbriz, pentru a avea vizibilitate si a putea fi observati in trafic;
in caz ca faci iarna accident, pe un drum care, cu siguranta, nu este semnalizat ("polei", "zapada", etc.) si nu ai echipament de iarna, platesti din propriul buzunar pentru ca ai stricat drumul Statului!
Astfel, cu toate ca un conducator auto a cheltuit cel putin 1.000 de lei anul trecut pentru a achizitiona un set de anvelope de iarna, acesta este obligat, prin lege, de la 1 noiembrie 2011, sa cumpere un alt set in cazul in care va rula pe un drum acoperit cu gheata, zapada sau polei.
google-analytics.com