Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (3.21 secunde)
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Un tanar a fost agresat de un minor in Ploiesti. Acesta a fost injunghiat de adolescent pentru ca a refuzat sa-i dea bani.
Sectia COVID unde a izbucnit incendiul la Spitalul de Boli infectioase din Ploiesti era noua. o asistenta care a incercat sa ajute ar fi suferit arsuri pe 40% din corp.
Fiica asistentei care a suferit arsuri de gradul I si II pe 40% din suprafata corpului, in timp ce incerca sa salveze viata pacientilor ramasi captivi in saloanele cuprinse de incendiu de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti a povestit ca mama ei este constienta si va fi transferata la Bucuresti.
Cseke Atilla, ministrul interimar al Sanatatii, a dat declaratii dupa incendiul de la Spitalul de Boli Infectioase de la Ploiesti, acesta spunand ca de vina ar putea fi suprasolicitarea sistemului medical romanesc, insa se asteapta sa se afle de la ce a pornit incendiul.
In aceasta dimineata, imediat dupa incendiul ce a cuprins salonul ATI de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti, a avut loc o situatie absurda, care arata cat de mare este lipsa de comunicare intre autoritatile din Romania.
Bogdan Nica, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Ploiesti, a declarat joi dimineata ca spitalul nu avea autorizatie ISU, era in curs de obtinere, iar ISU nu a gasit nereguli in urma controalelor.
A fost deschis un dosar penal de ucidere din culpa dupa incendiul de la Spitalul de boli infectioase din Ploiesti.
Fostul ministru al Transporturilor si actualul ministru au avut, luni, un schimb de replici pe retelele sociale in legatura cu autostrada Ploiesti-Brasov, dupa ce Sorin Grindeanu a declarat la Digi24 ca sunt sanse mici ca in urmatorii cinci ani sa inceapa constructia autostrazii din cauza termenelor din contractul atribuit in februarie 2021 pentru realizarea studiului de fezabilitate.
Pai, daca e asa, de ce oare Geoana spunea, in aceeasi zi, dar la Ploiesti, ca PSD este pregatit pentru alegeri anticipate? ... De fapt, Geoana declara, tot vineri, ca daca Iliescu nu ar fi avut programata la Constanta lansarea de carte, ar fi mers cu el la Ploiesti.
Locuitorii din Ploiesti ar putea ramane, de luna viitoare, fara apa calda si caldura, avertizeaza primarul orasului. Edilul da vina pe consilierii judeteni.
Rachete interceptoare SkyCeptor vor fi fabricate la Ploiesti. Compania Nationala Romarm, Electromecanica Ploiesti si Raytheon Missiles & Defense au semnat miercuri un memorandum prin care se angajeaza ca vor fabrica rachete interceptoare SkyCeptor in Romania.
E sarbatoare la Ploiesti, dupa ce Petrolul a castigat duelul cu Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 si si-a asigurat promovarea in Liga 1.
Bataie in camera de garda de la spitalul de pediatrie din Ploiesti. Enervat ca a fost lasat sa astepte, tatal unui copil l-a luat la bataie pe unul din paznicii spitalului.
Procurorii DNA fac ample investigatii intr-o afacere imobiliara suspecta, in cadrul unui dosar penal proaspat deschis la unitatea din Prahova. In atentia Directiei Nationale Anticoruptie ar fi cativa oameni de afaceri, notari publici dar si functionari din Primaria Ploiesti.
Circulatie complet blocata si pericol de explozie dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, intre Bucuresti si Ploiesti
Iarna bate la usa, iar in lipsa caldurii, managerii de spitale se vad nevoiti sa improvizeze si in acest an. Nou-nascutii sunt tinuti in incubatoare in zilele si noptile mai friguroase la maternitatea din Ploiesti
O femeie din Ploiesti care sufera de astm a ramas blocata in lift, intr-un bloc de pe Bulevardul Republicii din oras.
Tzanca Uraganul a strans din nou sute de oameni la deschiderea unei noi shaormerii, de data aceasta la Ploiesti. De cum s-au ridicat obloanele, oameni de toate varstele s-au asezat la coada.
google-analytics.com