Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (2.89 secunde)
Pentru ca statutul de membru al UE nu exclude, in niciun fel, comertul cu alt stat "atat timp cat pisica prinde soareci".
Interventiile in direct, de acasa, fara acordul felinei, se pot transforma in momente cel putin haioase. Un jurnalist TV din Turcia a fost lovit peste ceafa de o pisica in timp ce era in direct.
La fel de socata ca seful sau, Corina Cretu nu a ezitat, in momentul in care a fost incoltita de ziaristi, sa arunce pisica moarta in curtea PSD:
Bogdan Niculescu Duvaz (la dezbaterea unei ordonante pentru aprobarea numarului de exemplare din speciile urs, lup, ras si pisica salbatica, care se pot recolta in cadrul sezonului de vanatoare 2005 - 2006):
Pe mine nu ma intereseaza, pe mine nu ma sperie nicio pisica. Pentru ca eu nu am nici pisici in dulap, nu am nici schelete in frigider, a mai spus Dragnea.
Guvernul a trecut examenul demnitatii Pisica procurorilor trebuia rupta odata si-odata. Intr-o lume in care nimeni nu citeste nimic, dar toti protesteaza ca la meci, adevarul isi face cale cu mare greutate.
Evident resuscitat si revitalizat de revenirea sa in top, Iliescu se joaca acum de-a soarecele si pisica cu rozele ingrate ba ridicandu-i mingea la fileu PSD-ului - „este unica alternativa la actuala guvernare - incapabila si impotenta sa-si realizeze mandatul primit de la populatie” - ba amintindu-le social-democratilor de „incidentele de la Congres” si de faptul ca sprijinul sau este „conditionat” - Geoana stie de ce.
Asa cum ne asteptam, chiar si viceprimarul a aruncat pisica in curtea constructorului, pe care l-a acuzat ca nu si-a facut treaba cum trebuie.
Eu eram din familie de militari, iar militarii cu Securitatea erau ca si cainele cu pisica. Eu nu am angajament si nici nota.
o cantitate apreciabila de par de pisica (sic!) impotmolise buna functionare a Peugeot-ului. Care va sa zica, pisicile prinsesera drag de Barde si prinsesera obiceiul sa isi faca culcus pe sub masina acestuia.
Insa a avut grija sa arunce pisica in curtea lui Mircea Geoana, care pierduse din primul tur in fata lui Traian Basescu.
Ca tot veni vorba despre vinovati, Ion Iliescu a avut grija ieri sa arunce pisica moarta din curtea "partidului mult iubit", declarand ca oricum, legea DNA era "neconstitutionala".
rubin, safir, smarald, aquamarin si morganit, opal roz de Peru, ochi de pisica si diverse piese de chihlimbar din Polonia", ne-a spus Maxim Hiruta.
set din lapis lazuli (cercei, inel si pandant) - 650 RON, set din aventurin (noapte de Cair) - 320 RON, set inel plus cercei ochi de pisica - 450 RON, set inel plus cercei din jad - 450 RON, inele cu pietre - la 75 RON, 125 RON si 150 RON (din coral, malachite, onix, agat verde), farfurie de perete din chihlimbar si tablouri din chihlimbar - intre 150 - 350 RON.
Spunem acest lucru pentru ca, de exemplu, la Mangalia, dupa ce timp de aproape patru luni s-au avut precum pisica cu soarecele, conducerea filialei PD si doi fosti/actuali membri ai partidului, au incetat atacurile, ba mai mult, se sustin unii pe ceilalti.
Probabil ai auzit proverbul ce se naste din pisica, soareci mananca. Nici oamenii nu sunt departe de acest comportament. In copilarie, invatam prin imitarea comportamentelor, indiferent de domeniu.
- definitie de Marchizul de Sade Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire;
- Pisica mea (de fapt a noastra, pentru ca il iubeste mai mult pe sotul meu) care este acum de genul feminin si se numeste Miss Pis.
Asa ca s-a angajat paznic de noapte la Observatorul Astronomic (erau doar el si o pisica, intr-o baraca, undeva intre Romana si Victoriei).
Bicele sau costumele de pisica nu sunt neaparat pe gustul lor, dar apreciaza scenariile care pun accent pe vulnerabilitate, jocuri cu asistente, obraznicia si nu durerea fizica (mai ales in cazul celor cu ascendent in Fecioara).
google-analytics.com