Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (3.47 secunde)
la primul termen - inceputul lunii mai - resursele suplimentare ar fi fost identificate pină atunci şi ar fi fost indrumate spre ministerele solicitante:
Acesta declara pină de curind că in cazul in care va candida pentru funcţia de lider al partidului, moţiunea sa va avea o orientare social-democrată.
"De la Nistru pin-la Don/ Davai ceas, davai palton/ Davai barisnea, mosie/ Haraso tovarasie". Dupa arestarea sa si detentia in conditii inumane, Tanase a murit in urma unei maladii capatate.
"De la Nistru pin-la Don/ Davai ceas, davai palton/ Davai barisnea, mosie/ Haraso tovarasie". Dupa arestarea sa si detentia in conditii inumane, Tanase a murit in urma unei maladii capatate.
El vede un pol social, in care PSD este forta principala, dar alaturi ar veni si alte mici partide ca PIN si Forta Democrata, grupuri ale societatii civile, intelectuali de stanga.
Ca Vosganian are convingeri de dreapta, a purtat camasi negre cu centura de piele in campania din 2000 sau in cea din 1996 - nu se mai stie exact - cand avea un fel de partid, Uniunea Fortelor de Dreapta, asemanator cu PIN-ul lui Cozmin Gusa de acum.
In ceea ce priveste PIN, liderul Gusa a anuntat ca demisioneaza din cauza rezultatului slab, in vreme ce Voiculescu, liderul PC, desi spunea ca va face un gest similar, s-a razgandit...
Cum PIN, PNL si PAER s-au hotarat ca nu-l mai scapa pe Marius Stan din "plasa" pe care au croit-o in jurul lui, la PNTCD candidatul s-a hotarat singur sa intre in lupta, asta pana cand partidul va face o alianta si va vedea daca mai ramane in cursa.
- Decoratiuni eco din conuri de brad, pin sau macese, mici casute din lemn sau globulete din crengute; - Coronite si decoratiuni parfumate realizate din anson sau scortisoara;
In urma descinderilor, au fost descoperite trei dispozitive de skimming, instrumente pentru confectionarea dispozitivelor de tip skimming, telefoane mobile, laptopuri si calculatoare, dar si inscrisuri continand coduri PIN ale unor carduri bancare si repere orare, precum si suma de 10.000 de euro.
Oamenii legii au gasit asupra tinerilor 47 de carti de credit clonate, etichetate cu grupuri de 4 si 5 cifre, ce reprezentau coduri PIN.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com