Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (5.15 secunde)
Printre partidele vizate se afla PSD, Forta Democrata din Romania, Partidul Socialist, PIN, la acest moment purtandu-se negocieri si cu membri ai PRM.
Petre Roman a negat ca la aceste discutii ar fi fost invitate PRM si PIN, Teodorescu precizand ca nu s-a pus niciodata problema unei colaborari cu PRM.
In mod ana­log, cand ne confruntam cu suferinta provocata de res­pin­gere, disparitie, nenorocire si esec, sistemul de imunitate psihologica trebuie si el sa ne apere, nici prea mult ("eu sunt perfect si toti sunt impotriva mea"), dar nici prea putin ("sunt un ratat si ar trebui sa mor").
PIN-ul lui Cozmin Gusa si-a dublat scorul electoral, fiind creditat cu 2%, la fel si PPCD, ambele victime insa ale marjei de eroare.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Uleiul de masaj antireumatic si antistres de la Hofigal contine un amestec de uleiuri volatile obtinute din menta, salvie, pin, levantica.
extracte de salvie, sunatoare, galbenele, hidrolizat de colagen, ulei de catina, propolis si uleiuri esentiale de cimbru, levantica si pin.
Alianta este urmata de PSD cu 20,3%, PRM 15,4%, PNG 6,4% si UDMR 5,1%, iar sub pragul de 5% se afla PPCD 2,4%, PC 1,7%, PIN 0,8%.
Cu toate ca presedintele PSD a infirmat speculatiile legate de posibile aliante ale PSD, el a precizat ca, deocamdata, social-democratii sunt in discutii cu PIN, condus de deputatul Cozmin Gusa, si partidul lui Petre Roman, singurele formatiuni de stanga care au mai ramas in acest moment pe esicherul politic.
In schimb, Mircea Geoana a anuntat ca Partidul Social-Democrat este in discutii cu PIN si cu partidul condus de Petre Roman.
"Pile" la CNSAS Pe de alta parte, Talpes s-a declarat convins ca presedintele PIN, Cozmin Gusa, nu are acces la informatii din dosare, ci relatii speciale cu CNSAS.
Mai mult, pe langa disensiunile procedurale, presiunea publica de deconspirare a numelor grele si scurgerea de informatii catre presa, cu doua zile inainte de inceperea audierilor, politicieni precum Cozmin Gusa, presedintele PIN, si Cristian Diaconescu, purtator de cuvant PSD, declara ca CNSAS este pe punctul de a negocia verdictele in cazurile de politicieni.
In urma acuzatiilor lansate de PIN, Colegiul trebuie sa verifice inca o data dosarul lui Corneliu Vadim Tudor si sa dea un nou verdict.
Totodata, presedintele PRM a anuntat vineri ca a dat-o in judecata pe Lavinia Sandru, vicepresedinte PIN, pentru "minciunile si aberatiile" la adresa sa, cerand daune morale de 2 milioane RON.
Vor mai fi prezenti la scoala TSD, care va dura trei zile, liberalul Bogdan Olteanu, Cozmin Gusa, presedintele PIN, Elena Udrea, Bogdan Pascu (PC), Olguta Vasilescu (PRM), Kelemen Hunor
La lucrarile scolii au confirmat deja participarea si presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, presedintele PIN, Cozmin Gusa, fostul consilier prezidential Elena Udrea, Bogdan Pascu (PC), Olguta Vasilescu (PRM), Kelemen Hunor (UDMR), dar si Andrei Gheorghe, Alexandru Kivu si Razvan Dumitrescu.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru se va adresa Cancelariei prim-ministrului pentru a propune modificarea Legii CNSAS astfel incat, indiferent de decizia consiliului, toti politicienii care au angajament la Securitate sa fie obligati sa-si publice dosarul, daca vor sa ramana in viata publica si politica.
Candidatura lui Oprescu, o "diversiune" In acelasi timp, presedintele PSD Bucuresti a declarat ca informatia potrivit careia va candida la sefia partidului e o "diversiune" si ca acela care a lansat acest zvon, liderul PIN, Cozmin Gusa, "nu este persoana autorizata sa vorbeasca pe aceasta tema".
Urmatoarele partide pe lista increderii oltenilor sunt PNL (aproape 18,8%), PRM (12,0%), PNG (5,8%), UDMR (1,2%), PC (0,7%) si PIN (0,3%).
PNG siUDMR ar intra si ele in Parlament, cu 6,8%, respectiv 5,2% din optiunile de vot, in timp ce PC, PPCD si PIN nu ar atinge pragul electoral.
google-analytics.com