Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (6.97 secunde)
cauta, in apele limpezi ale unui parau, niste pietre speciale pentru acvariul unui prieten. El a vazut ceva care, desi avea forma rotunda a unei pietricele de rau, s-a dovedit a fi un fel de fagure umplut cu lut.
Cafeaua protejeaza de boala Parkinson, cancer la colon, pietre la rinichi si ciroza hepatica Se pare ca, gratie pasiunii noastre pentru cafea, suntem protejati de Parkinson in proportie de 80%, de ciroza hepatica 80%, de pietrele la rinichi 50% si de cancerul de colon in proportie de 25%.
Satenii care au fost martori au omorat-o cu pietre (si pe copil, considerat un fel de diavol). In consecinta, nu s-a mai aflat cum a ajuns Ioana cardinal si apoi episcop de Roma - pasi obligatorii in ascensiunea spre Sfantul Scaun.
Cum dracu' sa crezi ca fluturand cuvantul MUIE si aruncand cu pietre in jandarmi poti intoarce lucrurile in favoarea ta?
- expozitie cu vanzare (tratamente alternative, alimentatie sanatoasa - de la miere naturala pana la branza vegana, suplimente naturale, pietre pretioase, astrologie, carti, psihologie, dezvoltare personala, parapsihologie etc) - sesiuni de comunicari - workshopuri din domeniul sanatatii, dezvoltarii personale si spiritualitatii - demonstratii artistice si sportive - muzica de relaxare - promotii si concursuri Vino sa-ti gasesti si mentii echilibrul interior la Body Mind Spirit Expo!
Viitori miri din toata țara sunt asteptati de cateva sute de expozanți, cu mii de rochii de mireasa, verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, costume de ceremonie, invitatii, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendințe, locatii de nunta si alte servicii necesare organizarii nuntii.
Avem nevoie si de vitamina K2 care controleaza calciul si previne acumularea lui in rinichi sub forma de pietre. Daca aveti toti acesti factori, atunci creierul, vasele de sange, inima, sistemul imunitar vor functiona perfect.
Liliana Ocu este pasionata si de bijuterii cu pietre, asa ca la standul ei de la Targul lui Ciresar vizitatorii au putut achizitiona si cercei, bratari si coliere, facute manual de Liliana Ocu si de fiica ei, Ioana.
Singura plaja cu nisip Pachia amos restul cu pietre si bolovani la alegere. Tragand linie am ajuns la concluzia ca a meritat experienta, a fost relaxare maxima fara episoade care sa te irite.
Daca scapam fara vreun parbriz crapat de la pietre, sigur o sa ne trezim cu farurile matuite de la ele.
Incalceala devine tot mai evidenta chiar in partidul pe care l-a pastorit Basescu pana acum doua luni. Alungat cu pietre, Cosmin Gusa spune despre Emil Boc ca este suspect de colaborationism cu PSD.
Ce e adevarat si Marean recunoaste, incat parca nu-ti mai vine sa arunci cu pietre intr-un om atat de.. sincer.
Fortele de securitate poloneze au folosit tunurile de apa asupra migrantilor care au aruncat cu pietre, la granita cu Belarus.
Cei care au impresia ca homosexualii fac un mare pacat prin adoptarea unui stil de viata contrar legilor firii nu ar trebui sa arunce cu pietre, blamand niste oameni doar pentru ca sunt diferiti, totul sub umbrela protectoare a unui autoproclamat crestinism care exclude, prin incalcare, si cea mai elementara porunca, aceea de a-ti iubi aproapele.
Ori in momentul acesta, Tariceanu sau Basescu sau amindoi, macar ca este cu mult trecut de al doisprezecelea ceas, ar trebui sa priceapa si fie sa-si dea primul demisia, fie sa-l demita cel care a devenit presedinte si sa puna un prim-ministru si un guvern normal, iar asta cit mai repede, pina n-o sa-i alunge lumea cu pietre.
Un coleg al barbatului ucis cu pietre a trecut printr-o experienta asemanatoare. A fost blocat in trafic si atacat de trei indivizi care l-au amenintat cu moartea.
Este o actiune in forta a politistilor la interlopii din Bolintin-Vale, Giurgiu, acolo unde un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit cu pietre de un grup de romi.
Muntii sfinti ai romanilor, Muntii Carpati, au inceput sa dea cu pietre dupa noi, parca satui de starea noastra de vegetare si de indolenta conducatorilor nostri.
Ramanem prizonierii unor pietre atarnate de constiinta noastra: trufia, orgolii, rautate, intoleranta. Ne uram, desi Iisus ne-a aratat ca Dumnezeu inseamna iubire;
ßi tot la fel, nimeni nu arunca cu pietre in purtatorii de cultura pornografica sau in cei care cultiva dezmatul si orgiile homo-sexuale.
google-analytics.com