Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (2.55 secunde)
coliere din melci - la 10 RON, bijuterii din lemn, bijuterii din lemn, precum bratari din lemn - la 10 RON, bratari din margele - la 10 RON, cercei din pietre semipretioase - la 10 RON perechea, cercei din hartie (origami) - la 10 RON perechea", a mai precizat Stelian Popa.
siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase.
Sarcinile pe care pasarile le-au rezolvat s-au inspirat din fabula lui Esop, despre o cioara care arunca pietre pentru a creste nivelul apei dintr-un put, ca sa-si poata potoli setea.
Ca si cum sub suprafata acoperita cu pietre si praf s-ar afla un blindaj foarte eficient. (Luna a fost lovita de meteoriti foarte mari care au produs explozii foarte puternice s ultima data in sec 13 sau 14 - relatarea calugarilor din Irlanda).
brose din lana filtuita, miere si produse apiterapeutice, obiecte unicat din metal, sticla lemn sau ceramica pictate manual, produse cosmetice bio, produse terapeutice si suplimente alimentare, bijuterii din argint cu pietre semipretioase aduse din toate colturile lumii sau articole vestimentare, tricouri cu mesaje vesele si accesorii in culorile primaverii.
Cele patru pietre mari sunt aranjate intr-o configuratie de "roata cu zbaturi" care sunt orientate spre a capta miscarea soarelui pe tot parcursul anului si de asemenea, arata pozitiile extreme de rasarit si apus ale soarelui in ciclul sau de 18,6 ani.
inele, cercei montati cu pietre semipretioase, bratari si ceasuri vechi. "De 1 mai am fost la targul Redescopera litoralul romanesc, al anticarilor si colectionarilor, organizat pentru cateva zile pe litoral, in statiunile:
Desi intrarea este libera, fara invitatii sau taxe, iar Pusa Hack va recomanda sa aduceti 60 lei cu care sa va achizitionati o bratara cu 7 pietre Swarowsky, corespunzatoare fiecarei chackre in parte, care va fi energizata de catre Saman miine seara si care va va aduce imense beneficii in viitor.
"Lumea secreta a pietrelor scumpe" va ofera informatii atat despre originea, clasificarea, evaluarea, prelucrarea si valoarea de piata a gemelor, cat si despre tratamente, falsuri, imitatii, pietre sintetice si metodele de identificare a acestora.
Sucul este de asemenea utilizat pentru a trata diferite afectiuni ale tractului urinar, inclusiv infectii ale vezicii urinare, uretrei si prostatei, hipertrofia benigna de prostata (BPH), pietre la rinichi.
Si, daca multe dintre sperantele noastre de a o cunoaste s-au indeplinit - ceea ce ne indreptateste sa speram si sa cercetam in continuare - mai sunt destule lucruri care, chiar in secolul XXI, scapa intelegerii noastre si raman pietre de incercare in stiinte, asa avansate cum sunt acestea azi.
verde-albastrui Pietre pretioase caracteristice: diamant alb Metale caracteristice: cositor Zi favorabila: joi Principalele calitati: sensibilitate, capacitati paranormale altruism Cea mai puternica dorinta:
Anul acesta o fotografie realizata pe aceeasi planeta de catre rover-ul Curiosity, publicata pe site-ul oficial al NASA, infatiseaza o zona in care se pot vedea mai multe pietre ingropate in pamant, alaturi de care se vede foarte clar un os, care seamana cu un femur.
In medicina ayurvedica, indienii foloseau fructele plantei pentru efectul lor diuretic (mai ales in caz de pietre la rinichi, mictiune dureroasa si incontinenta urinara), ca antiseptic si ca antiinflamator.
In al cincilea rand, pacientul este operat dimineata si seara, cel tarziu a doua zi de dimineata, el poate fi acasa, chiar daca vorbim despre pietre de 1,5-2 cm.
• Pietre - sa fie puternic si rezistent; • Grau - sa aiba masa imbelsugata; • Busuioc si uleiuri parfumate - sa miroasa frumos;
Ma revolta cand vad ca unii arunca cu pietre in cei care pentru fiecare dintre noi, uneori aflati in situatii de viata si de moarte, fac cumva lucruri pe care doar ei stiu sa le faca, si ne salveaza.
Deschiderea evenimentului va avea loc, miercuri, 24 februarie 2016, ora 12.00 la Sectia de Etnografie si Arta populara (bloc Arcadia) La targ vor fi expuse spre vanzare martisoare, brose, pandante, bratari, flori si decoratiuni, precum si alte obiecte lucrate manual, la confectionarea lor fiind folosite fire de bumbac, flori, pietre pretioase si semipretioase, hartie, bucati de lemn.
Traieste intr-o panza in forma de palnie, sub pietre, printre buruieni sau in adancimi ale solului. Veninul femelei este foarte periculos pentru oameni (masculii nu musca aproape niciodata).
Aceasta a fost proiectata de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construita din busteni de pin, pietre din Alpii Francezi si ardezie din Norvegia si Brazilia si include o piscina interioara de 22 de metri, sauna, Jacuzzi si zona de fitness.
google-analytics.com