Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (3.59 secunde)
Ce a facut Geoana, declaratiile lui care s-au vrut a fi "soc" au semanat cu o mixtura intre poale-n cap si pietre si noroi aruncate la nimereala, cu sau fara tinta precisa...
Ani in sir unii s-au batut cu pumnii in piept ca sint curati si cinstiti si au aruncat cu pietre in ceilalti, avind de partea lor trecutul - erau curati.
Dupa ce au plecat de la stadion 5 suporteri din Timisoara au coborat din masina inarmati cu pietre si sticle si au aruncat catre spectatorii care plecau catre casa.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Intrucat raul a fost comis, nu mai ramane carcotasilor decat sa spere, sa arunce cu pietre si asa mai departe.
Coroana asezata pe sicriul Reginei include peste 3.000 de pietre pretioase. Regina prezinta coroana Sf. Edward intr-un documentar realizat de BBC in 2018.
Iar Tamas si Lobont au trecut la mascari specifice suburbiilor, punctul culminant atingandu-l Radoi, care a inceput sa arunce cu pietre catre ziaristi, considerati inamicul public numarul 1.
"Tricolorii" vor trebui, le va spune strategul, sa uite 90 de minute de nevestele jurnalistilor si sa priveasca sus spre adversar si nu in jos, dupa pietre de aruncat in sotii respectivelor doamne.
Drumul National 57 este blocat total, din cauza caderilor de pietre si stanci, la limita judetului Caras-Severin cu judetul Mehedinti.
Circulatie intrerupta pe centura statiunii Calimanesti, in aceasta dimineata. O alunecare de pamant si pietre a blocat soseaua.
Ei au incendiat masini, au distrus cladiri publice si-au aruncat cu pietre si petarde in fortele de ordine. Pentru a preveni escaladarea violentelor, doar in Paris a fost dublat numarul politistilor desfasurati pe strazi.
o explozie a avut loc in zona unui dig, zeci de pietre fiind aruncate pe mal. Deflagratia ar fi fost produsa, cel mai probabil, de o mina marina.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com