Cautare

104 de rezultate pentru "petrica" (2.55 secunde)
Inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, a declarat ca nu a primit o astfel de decizie si nici nu va primi, pentru ca a fost numit in functie de circa o luna, prin ordin de ministru, prin detasare in interesul invatamantului.
Petrica Miu, inspectorul scolar general, le-a multumit edililor din primarii, care au participat cu mijloace financiare la organizarea concursului national.
De asemenea, Gheorghe Novac a fost mentinut la Directia Silvica Targu Jiu, Directia pentru Agricultura avand un director nou, in persoana lui Valeriu Petrica.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Poate fi ca in povestea cu Petrica si lupul", explica Vasile Dancu. • "Oamenii lui Geoana vor ruperea PSD" Cat despre motivele care ar putea duce la ruperea PSD, sociologul clujean identifica patru.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
Averea fratilor Herascu, estimata la 10 milioane de dolari Fratii Petrica Herascu si Marius Herascu au o avere estimata la 9-10 milioane de dolari, principalele lor afaceri fiind concentrate in industria alimentara, depozitarea cerealelor si imobiliare.
In cazul suprafetelor cuprinse intre unu si 50 de hectare, taxa este de 500, respectiv 2.000 RON", a declarat Petrica Gulie, referent in cadrul OCPI Dolj.
La propunerea Politiei, Parchetul a dispus masura obligarii de a nu parasi tara pentru Cristian Gheorghiu, Eldis Nasurla, Victor Saban, Florin Petrica Popescu, Ferat Cherin si Vasile Butacu.
Va urma apoi vernisajul expozitiei de pictura realizata la tabara de vara din Cimpa, in organizarea lui Petrica Birau, student la Arte Plastice, alaturi de lucrarile pictorului Calman Moldovan.
Scoala constanteana va fi reprezentata cu succes de Roman Mihai, elev al liceului teoretic "Ovidius", Caiali Edvin, elev al liceului teoretic "Ovidius", Tofoleanu Ioana Teodora si Barzan Ruxandra, eleve in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius", Petrica Gabriel, elev al Colegiului "Mircea cel Batran", Edvin Memet de la Liceul International, Miruna Antonia Popescu, eleva a Liceului Teoretic "Ovidius", clasa a IX-a, Popescu Maria Irina eleva a Colegiului National "Mircea cel Batran", clasa a X-a.
Am fost pusi astfel in situatia de a executa silit Ministerul Agriculturiii", ne-a declarat administratorul SC Plase Pescaresti SA, Petrica Munteanu.
În schimb, directorul Oficiului Regional pentru Protectia Consumatorului pe regiunea Oltenia, Petrica Dumitrescu, a precizat ca, daca scrie în contractul cu banca faptul ca aceasta poate modifica dobânzile, atunci clientul ar pierde în instanta.
Pe declaratii este foarte greu de dovedit", a explicat Petrica Dumitrescu, inspector-sef al IRPC Dolj. Problema pare sa fie a cetatenilor care nu cer acte doveditoare la cumpararea unui bun sau serviciu.
De asemenea, am avut orgoliul de a nu participa- in ziua de 26 mai 1984- la intalnirea cu Ceausescu care venea sa inaugureze canalul", a marturisit Petrica Neagu, intendentul CN ACN din 1979 pana in prezent si cel mai vechi salariat al companiei.
2004, Scarlat a instrainat terenul catre SC Dasline Trading SRL din Mangalia, o firma detinuta de Petrica Doru Dascalu. Afacerea nu a mers, iar pe 03.
Pentru ca sa nu ajunga precum in fabula cu Petrica si lupul si sa nu mai fie crezuti nici de proprii adepti.
Pe langa nume celebre de profesori romani, precum Anca Mandrescu, Ana Caraianopol, Delia Hantiu, Academia are alaturi invitati nationali â€" Monica Petrica, Aglaia Gheorghe si internaÈ›ionali ca Nina Ananiashvili - Prim balerina Bolshoi Theater Moscova si ABT, Ekaterina Shavliashvili - Ballet master si asistent coregraf Tbilisi Opera House, Cristina Hamel - International Ballet teacher, Jacques Marsa - Opera de Paris, Alexander Mishutin - Coregraf, profesor balet si dans de caracter.
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Peste 80% din sesizari sunt favorabile consumatorilor", a declarat Petrica Dumitrescu, directorul coordonator al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului (IRPC), la o conferinta de presa care a precedat intalnirea de la Facultatea de Agronomie.
google-analytics.com