Cautare

516 de rezultate pentru "peter angela" (4.05 secunde)
Cancelarul german Angela Merkel a declarat ieri ca stie ca in Romania sunt aplicate, in prezent, masuri "destul de dure", opinand insa ca, odata create structurile, acestea pot constitui o baza pe care se poate construi cresterea economica.
O importanta publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel ca este "cel mai periculos lider" si o compara cu Adolf Hitler.
Angela Ivan, directoarea Zonei Libere Galati, a declarat ca firma Global International 2000 a incheiat contractul de concesiune la sfarsitul lunii august. ... Terenul este concesionat pe perioada maxima, 49 de ani, cu posibilitatea prelungirii cu inca jumatate, adica alti 24 de ani si cinci luni", a precizat Angela Ivan.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro. ... Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Pe 2 ianuarie 2007, Angela Merkel, fosta fiziciana din Germania Democrata, ajunsa cancelar al Germaniei (nu l-a egalat pe Vaclav Havel, care a reusit performanta de a fi fost presedintele a doua tari, dar e pe aproape), publica un interviu care a iluminat Europa.
Chris O'Donnell, Peter Sarsgaard si Timothy Hutton. ... Iar Peter este cu adevarat original. Exista o tensiune interesanta intre personajul pe care il interpreteaza, care este un om al vremurilor sale, extrem de deschis si de detasat, si Peter, care are toate aceste calitati, dar este bine ancorat in contemporaneitate.
Deputatul UDMR Bihor Lakatos Péter si-a exprimat nemultumirea si ingrijorarea fata de situatia politica si economica prin care trece in prezent Romania si de modul in care inteleg unii politicieni sa gestioneze aceasta situatie inaintea campaniei electorale.
Initiat de irlandezul Peter Hurley, festivalul este realizat anul acesta cu finantare UE prin Programul Operational Regional si este sprijit financiar si de compania Cris-Tim, care acopera parte a cheltuielilor neeligibile ale proiectului.
Juratii instantei americane au dat fiecare in parte cate un cap in gura poporului roman si intr-un profund dispret fata de noi si de normele elementare de drept au hotarat ca puscasul marin Christopher Van Goethem este nevinovat pentru uciderea lui Teo Peter.
INTERVIU/ Peter Derer: ... Peter Derer, presedintele Uniunii Arhitectilor din Romania, sustine de multa vreme ca, pentru uratirea Bucurestilor (dar si a altor orase), de vina este administratia, adica oamenii pe care noi ii alegem. ... - Domnule Peter Derer, ce e nou in sectorul constructiilor?
Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, ca echipajele pe care le coordoneaza au transportat cinci pacienti, din Republica Moldova, la Spitalul din Toplita, iar un echipaj de prim ajutor transporta o mama, care prezinta excoriatii, si pe copilul sau, care este doar speriat, acestia fiind din Romania.
Angela Avram din Oradea a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. ... Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Pandantivele si cereceii sunt facute de mine, iar bratarile sunt cumparate din afara, ne-a spus Angela Marincea.
Intra in lupta Nicolas Sarkozy si Angela Merkel, pentru mobilizarea la vot Duminica, Angela Merkel si presedintele Sarkozy au dat publicitatii, concomitent in Welt am Sonntag si Journal du Dimanche, un text comun in care abordeaza probleme sensibile privind economia europeana si rolul pe care trebuie sa-l aiba Parlamentul European si celelalte institutii ale UE.
Cancelarul german Angela Merkel i-a dat asigurari sefului statului roman ca Germania este dispusa sa sustina Romania pe drumul spre o mai consistenta integrare europeana.
Libertatea publica articolul "Angela Merkel si Nicolas Sarkozy le fac zile fripte guvernantilor de la Bucuresti I 'Alba-neagra' cu aderarea la Schengen", pe care il puteti citi in continuare.
Respect acest lucru Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intalnirii cu cancelarul german Angela Merkel ca Romania isi mentine obiectivul de a adera la zona euro in 2015.
Cancelarul german, Angela Merkel, considera drept "inacceptabila" ... Potrivit unui comunicat al biroului de presa al Guvernului de la Berlin, Angela Merkel l-a sunat astazi pe presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu.
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
google-analytics.com