Cautare

516 de rezultate pentru "peter angela" (7.73 secunde)
Unul dintre cei trei este Peter Petrina, nepotul unuia dintre conducatorii de vaza ai PNTCD, Liviu Petrina, el insusi fost diplomat si membru in Consiliul Provizoriu de Uniune Nationala (CPUN) in 1990.
Farkas Mária, presedinte - Uniunea Intreprinzatorilor "Rajka Péter" din Cluj. ... Hansághy Péter, expert - Turism. ... Hansághy Péter, expert - Turism.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental. Peter Greenaway este apreciat drept un artist indraznet, creator al unei estetici cinematografice de neconfundat, pedagog, artist video, publicist.
Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevarul. Peter Frank a lucrat ca director de marketing pentru Adevarul Holding, incepand din 3 mai 2010.
Un medic explica ce urmeaza pentru Michael Schumacher Medicul Heinz-Peter Moeke, sef de departament la urgente in cadrul spitalului din Hamburg, a explicat ce se poate intampla pe viitor cu Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 aflat in coma de 10 zile, in urma unui accident la schi.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Carmen (Carmina, pentru prieteni) Brancoveanu, sotia sa, le picteaza, iar Marian Peter Brancoveanu este "PR-ul" si "omul de la targ". ... In afara de farfuriile pictate, mai gasiti la standul sotilor Carmina si Peter Brancoveanu si bratari superbe, din lemn, peste care sunt aplicate margele.
Carmina si Peter Brancoveanu participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu obiecte de ceramica pictata inspirata de motive traditionale. ... Oamenii ne gasesc pe facebook, la art carmina, ne-a spus Peter Brancoveanu.
Carmen (Carmina, pentru prieteni) Brancoveanu, sotia sa, le picteaza, iar Marian Peter Brancoveanu este "PR-ul" si "omul de la targ".
Peter Sturrock si dovezile radar (Autor :
Dupa accidentul lui Teo Peter s-a facut valva o perioada.
sergentul Christopher Van Goethem nu se face vinovat de uciderea chitaristului roman Teo Peter. ... in locul lui Teo Peter s-ar fi aflat un american, iar ucigaşul ar fi fost roman? ... pentru ajutorarea familiei lui Peter, care doreşte să
Da, si ei vor sa fie in gratiile americanilor, dar nu cu pretul unui Teo Peter.
Angela Zahiu:
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Conferinta nationala a organizatiei de femei a PRM a desemnat-o ieri pe Angela Buciu drept lider, desi este membra de partid de doar un an.
Puteti achizitiona aceste bijuterii semnate Angela Avram pana vineri, 10 aprilie, de la standul Angelei Avram din Parcul Cismigiu.
Angela Filote, purtator de cuvant al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, a confirmat ca joi seara a avut loc o cina a ministrilor de Externe, spunand insa ca nu a fost luata nici o decizie.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy si cancelarul german Angela Merkel "nu au viziune" in ceea ce priveste aderarea Turciei la Uniunea Europeana, careia i se opun, a apreciat presedintele turc Abdullah Gül (foto) .
Partidul social-democrat german, SPD, a adoptat duminica un program vizand sa o detroneze pe Angela Merkel, cancelar conservator, la alegerile ce vor avea loc peste trei luni - o misiune imposibila dupa cum arata rezultatele scrutinelor recente si sondajele.
google-analytics.com