Cautare

316 de rezultate pentru "pavel" (3.96 secunde)
Astfel, in timp ce Fercala arata ca SIF-urile pot cumpara actiuni la BCR indiferent de cota pe care o detin acum, administratorul SIF Muntenia, Pavel Szel, sustine ca acest demers este ilegal, intrucat contravine prevederilor Regulamentului 15 al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.
In cazul in care cele cinci societati de investitii financiare (SIF) ar accepta o conversie a actiunilor BCR pe care le detin in titluri Erste ar detine aproximativ 12-15% din capitalul bancii austriece, devenind al doilea actionar semnificativ, a declarat pentru NewsIn Petre Pavel Szel, presedinte al SAI Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Din ce am mai vazut pana acum, un alt punct forte este buna colaborare cu Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (chiar atunci fusese sunat de seful BCCOA, subcomisarul Aurelian Pavel, care ii solicita o intalnire- n.r.).
Daca in Senat lupta sindicalistilor de la Galati va fi dusa de Ion Radoi, in Camera Deputatilor acest rol va fi jucat de Pavel Todoran.
In ceea ce priveste meseriile celor care au plecat, Stelian Pavel, secretarul general al sindicatului, ne-a explicat ca acestia erau calificati ca lacatusi, sudori, constructori navali si tubulatori.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Alegerea celor doi reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul BCR a fost înlesnita de modificarea actului constitutiv al bancii, astfel încât cele cinci SIF-uri sa poata nominaliza mai mult de doi candidati.De aceasta data, cei cinci candidati nominalizati de societatile de investitii financiare au fost presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, directorul comitetului de directie din consiliul de administratie al SIF Moldova, Alexandru Matei, presedintele SIF Muntenia, Petre Pavel Szel, vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, si presedintele SIF Banat-Crisana, Ioan Cuzman.Dupa ce, la începutul anului trecut, mandatele lui Fercala si Teodor Horia Mihaescu (fostul presedinte al Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia) au încetat, cele doua locuri ale SIF-urilor în consiliul de supraveghere al Bancii Comerciale Române au ramas vacante, în conditiile în care cele cinci SIF-uri nu s-au înteles sa-si desemneze doar doi reprezentanti, asa cum prevedea actul constitutiv.
Spalatoria va deservi 300-400 de masini pe zi", a declarat Marius Firan, proprietarul firmei, care a facut, pentru invitati, o demonstratie de spalare si polisare auto.Inaugurarea oficiala a spalatoriei a fost urmata de o petrecere la care invitati de onoare au fost Marcel Pavel, Lavinia (si trupa sa) si Paul Negoita Band.
Astfel, desi Priority era anchetata de procurori, noii proprietari ai firmei, Pavel Ionel Groza si Florin Nicolae Dumitru si-au vazut nestingheriti de treaba, vanzand catre o societate din Bucuresti cantitatea de 5.
000 de dolari, pe Pavel Fronea, actual presedinte al Consiliului de Administratie al Petromin, dar si proprietar al SC Eastern Crewing Agency SRL, de la care AVAS are de recuperat 219.
In prezent, reprezentantii monopolului rusesc acuza scaderea cererii, in contextul in care criza isi face resimtite efectele, observa analistul Pavel Sorokin de la casa de brokeraj UniCredit Aton.
"La societatile Dumacris ISST SRL Pavel Medical SRL Pedr&Bog SRL Ruse Sistem SRL si Silo Impex 2007 SRL am depistat trei muncitori fara forme de angajare" a precizat Tiberiu Plesu.
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), a avut, ieri, o discutie cu mai multi reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) Bucuresti, in frunte cu directorul general Pavel Belinski, privind locuintele pentru tinerii din municipiu.
Marie-France Ionesco (Franta) David Esrig (Germania) Gabriel Liiceanu Cristian Mungiu Toma Pavel (SUA) Lucian Pintilie Andrei Plesu Corneliu Porumboiu Cristi Puiu Silviu Purcarete'
Istoric Inginerul Dorin Pavel facuse, inainte de al Doilea Razboi Mondial, proiectul Canalului Bucuresti-Oltenita, care consta din portul aval de abator, canalul paralel cu Dambovita pana la Budesti, de acolo canalul urma sa fie taiat prin campie spre portul Oltenita.
Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem si Luminita Anghel, Nico si Vlad Mirita, Cezar Ouatu, Paula Seling si OVI.
Senatorul Marian PAVEL a sustinut o declaratie politica intitulata: Liberi, dar responsabili. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Apostoli Petru si Pavel, nr. 27, cu o suprafata totala de 357 mp, din care sala de vanzari masoara 275 mp.
Multumim pentru sprijin domnului Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, doamnei Mihaela Motateanu, inspector scolar general al ISJ Dolj, si domnului Pavel Badea, de la CS Universitatea, care anul acesta a platit transportul si a mai dat si o suma de bani.
google-analytics.com