Cautare

1356 de rezultate pentru "pastor marius stroia" (4.47 secunde)
Marius Marinescu, vicepresedinte al PC, a anuntat joi ca parlamentarii conservatori solicita CSM o ancheta asupra activitatii sefului DNA, Daniel Morar, pe motiv ca acesta nu a dat curs sesizarilor Curtii de Conturi privind prejudiciile cauzate de fostul primar general, Adriean Videanu.
Dumitru Cristea il inlocuieste astfel pe presedintele clubului de fotbal Otelul Galati, Marius Stan, care a refuzat sa candideze pentru un mandat de senator.
Senatorul PC Marius Marinescu a afirmat ca legea numita "Voiculescu" face dreptate atat fostilor proprietari care sunt despagubiti la valoarea de piata a imobilelor nationalizate, cat si chiriasilor care si-au cumparat casele in baza Legii 112.
Cea de-a doua plangere s-a inregistrat la Sectia de urmarire penala si crimanlistica, unde procuror sef este Marius Iacob.
Necula a tradat Ca a votat pro sau contra, important de mentionat este ca Marius Necula, consilierul judetean democrat-liberal, a incalcat decizia colegilor de a nu vota la cele doua puncte mentionate mai sus si, debordand de veselie, s-a postat in dreptul urnei de vot de la fiecare punct si a votat.
Interesant este faptul ca, desi ordinul de pensionare a venit din luna decembrie a anului trecut, dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al institutiei constantene, Marius Rosu, sefii sai de la Bucuresti nu stiau nimic despre acest lucru.
Dupa cum anticipam zilele trecute, Adunarea Generala a Actionarilor de la Litoral SA a revocat din calitatea de membri ai Consiliului de Administratie pe Marius Vasile Iosif Roman, Monica Barbuletiu si Olivia Vaduva.
functia de inspector-sef al ITM-ului ii va reveni lui Florian Constantin (foto), iar directorii-coordonatori adjuncti sunt Marius Ciobanu si Daniela Neagu.
Potrivit directorului coordonator-adjunct de la ITM Constanta, Marius Ciobanu, in vizorul inspectorilor de munca au ramas societatile "Rotur Travel" SRL, "Ideal Imobiliare" SRL, "Nordika Import/Export" SRL, "Noreco Agenoies LAD" SRL, "Romtrans MOL" SRL, din Agigea, "Rompetrol Quality Control" SRL din Midia, "Ro Tur Travel" SRL, "Metal House" SRL, "Pegas Force" SRL, care urmeaza sa fie verificate daca au indeplinit masurile dispuse in urma controalelor anterioare.
Constantin Comanoiu, Marius Constantin Comanoiu, Marius Fainarea si Teodor Constantin Pilca - este implicata in momentul de fata si in lucrarile de constructie a doua dintre blocurile destinate tinerilor constanteni.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
) la restaurantul "Bucataria sultanului" din statiunea Costinesti, unde am constat mai multe nereguli privind securitatea si protectia muncii", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct in cadrul ITM Constanta. ... In caz contrar, patronul societatii va fi sanctionat cu amenda contraventionala", a mai precizat Marius Ciobanu.
De asemenea, nu erau semnalizate riscurile de la locul de munca, iar echipamentul de munca nu era complet", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct in cadrul ITM Constanta. ... 000 de lei", a mai spus Marius Ciobanu.
000 de lei", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct la ITM Constanta. ... "In afara de amenzi, au mai fost dispuse 32 de avertismente", a conchis Marius Ciobanu.
Presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, a precizat, la randul sau, ca va cere ministrului interimar al Muncii, Gheorghe Pogea, amanarea deciziei de asumare a raspunderii pe aceasta lege, spunand ca este o lege prea importanta care priveste viitorul a prea multor romani ca sa poata fi trecuta intr-un asemenea fel si in perioada de instabilitate politica.
Sa ne traiasca multi ani coautorul, prietenul nostru la fel de drag, Marius Ghilezan. Iti multumesc, Marius, pentru ca ai iesit atunci in strada si le multumesc tuturor timisorenilor care si-au pus viata in joc - deci in valoare - pentru libertate.
Marius Gabriel Lazurca, desemnat ambasador al Romaniei la Chisinau, si-a prezentat proiectul de consolidare a relatiei romano-moldovene, vorbind despre stimularea crearii unui spatiu mediatic comun, infiintarea unei banci de investitii romano-moldovenene si a unui institut cultural la Chisinau.
Social-democratii i-au propus pe senatorii Marius Bota, Dan Sova si Cosmin Vasile Nicula. Liberalii i-au propus la randul lor pe Titus Liviu Pasca si Marius Petre Nicoara.
Sustin fuzionarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului asa cum era pana in 2004 si sper ca azi, la intalnirea pe care presedintele Traian Basescu o are cu membrii Guvernului, sa realizeze ca doamna Elena Udrea poate fi un ministru mai eficient in ceea ce priveste gestionarea unui astfel de minister, si va reusi sa faca mai multe pentru transporturile si infrastructura din Romania", a spus senatorul Marius Sorin Bota, Sef departament Transporturi PSD.
Senatorul PSD Marius Sorin BOTA, in calitate de presedinte al grupului de prietenie interparlamentara romano - italiana, a efectuat saptamana trecuta prima vizita oficiala la Roma.
google-analytics.com